בקשה הבו עצה לתינוק בן 8 חודשים שמסרב למוצץ ושום דבר לא מרגיע אותו.

• הוסף לסימניות
ניסיתם ללכת לאוסטופת? מכירה תינוקת שאחרי טיפול התחילה לקחת בגיל 9 חודשים

• הוסף לסימניות
לאחר שניסיתי את כל השיטות, (והתייעצות עם צאט גיפיטי...)
המליץ לי לביתי בת 10 חודשים מוצץ עם פטמה שטוחה של ביבס - וזה הצליח!, לאחר שהתרגלה למצוץ את המוצץ הזה, לוקחת את כל שאר המוצצים...

זה המוצץ:
1756195748928.png

• הוסף לסימניות
ניסיתם את כל סוגי המוצצים?
הבת שלי לא הסכימה לקחת כמה סוגים ודווקא את של AVENT היא אהבה. לאחר כמה חודשים בלי מוצץ...

• הוסף לסימניות
הבן שלי (10 חודשים) עד לפני חודשיים היה לוקח מוצץ ואז נטש אותו , זה בעיקר קשה כשאני מרדימה אותו אין משהו שירגיע ולכן הוא נרדם רק עם בקבוקים, בגדול די התייאשתי מלהחזיר אותו ,
יש סיכויי?
לגבי מה שכתבו פה על נזק יש הבדל אם זה מוצץ או בקבוק או ששניהם גרועים?
תודה

• הוסף לסימניות
יש עוד דברים מרגיעים חוץ ממוצץ.
הייתי הולכת בכיוון הזה...
חיתול, שמיכה, דובי, מוזיקה נעימה וכדו'

• הוסף לסימניות
לגבי מה שכתבו פה על נזק יש הבדל אם זה מוצץ או בקבוק או ששניהם גרועים?
בקבוק יותר גרוע כי יש את ההשפעות של המיץ/חלב במקרה הגרוע ומים במקרה הטוב
טיטול רטוב, ושתייה מרובה יותר מידי, ונוזל מטפטף לאורך הלילה לתוך הפה לא מומלץ בכלל
ברור שעדיף מוצץ

• הוסף לסימניות
תספרי את זה לבת שלי שכל הזמן גונבת לאחיה התינוקי את המוצץ גם עכשיו בגיל 5. (גם תעלה ותטפס למקומות גבוהים כדי להגיע אליו) לא קל בכלל!
הפתרון הפשוט הוא להצהיר שמוצץ רק בשינה ואם רוצים אותו - זה אומר שעייפים.
אצלי היום הוא לוקח רק בשינה, ואיך שקם - מושיט לי.
אם היא מוצאת, פשוט תקחי אותה למיטה, תראי איך היא תיבהל ותחזיר אותו מאד מהר לאן שהוא שייך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה