דרוש מידע הבו עצה: משכנתא לא דרך הבנק. יש כזה דבר???

• הוסף לסימניות
יש נכס שאני זכאי לקנות בהוזלה מאוד משמעותית.
עד 3,000,000
הבעיה שאני לא יכול לקחת משכנתא (אפרט באישי מדוע, לא שדדתי בנק...)
אבל יש נכס נורמלי וחדש שאפשר למשכן.
הנכס שווה הרבה יותר מההלוואה.
מוכן לשלם יותר מבנק.
כולם יכולים לצאת מורווחים
מי שמכיר גוף שמתעסק בזה שיפנה אלי באישי
או ב-W122005040 ג'ימייל.

אגב, זה יכול לעזור לאנשים רבים אחרים.
לא מזמן ישבתי עם רב חשוב שרוצה למכור את הדירה שלו כי יש לו חובות והוא לא סומך על ההיתר עסקה של הבנק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ישנם כל מיני חברות.
לא ברור מי שוק אפור ומי חברה אמיתית.
יש למישהו נסיון?

• הוסף לסימניות
ישנם כל מיני חברות.
לא ברור מי שוק אפור ומי חברה אמיתית.
יש למישהו נסיון?
ברור. יש חברות מוכרות, לבנות, ורשמיות. לא שוק ולא אפור. גופים רשמיים, מפוקחים ע''י הממשלה.
פנה אליי למייל keseffchacham בג'מייל.
גילוי נאות, אני יועץ משכנתאות, חבר בהתאחדות יועצי המשכנתאות בישראל.

• הוסף לסימניות
לא מזמן ישבתי עם רב חשוב שרוצה למכור את הדירה שלו כי יש לו חובות והוא לא סומך על ההיתר עסקה של הבנק.

ועל היתר העיסקא של גוף פרטי הוא כן סומך?
הפיתרון שלו זה רק הלוואת גמ"ח ללא ריבית.

• הוסף לסימניות
או הלוואה מגוף ששייך לגויים...

למה באמת אף ועדה כלשהי לא פתחה בנק מיוחד, עם בעלות מלאה של נכרים, שיוכל לתת משכנתאות בלי שום בעיות?

• הוסף לסימניות
או הלוואה מגוף ששייך לגויים...

למה באמת אף ועדה כלשהי לא פתחה בנק מיוחד, עם בעלות מלאה של נכרים, שיוכל לתת משכנתאות בלי שום בעיות?
אם היית יודע כמה מסובך לפתוח בנק במדינת ישראל, אז היית מבין למה כזה מהלך הוא רחוק מאוד.

• הוסף לסימניות

קודם כל יש היתרי עסקה יותר מהודרים.
יש תוספת סעיף על פי החכמת אדם ששמעתי שלא כל הפוסקים מסכימים איתו.
כבר לפני שנים אמר לי רב מומחה לעניני ריבית שאם אביא לו 1000 משפחות הוא ידאג לי להיתר עסקה לכתחילה.

לגבי לפתוח בנק של גויים. אף פעם זה לא היה אפשרי. אבל היום בעידן הפינטק זה נהיה אפשרי והבה נחכה למי שירים את הכפפה

• הוסף לסימניות
לגבי לפתוח בנק של גויים. אף פעם זה לא היה אפשרי. אבל היום בעידן הפינטק זה נהיה אפשרי והבה נחכה למי שירים את הכפפה
לפני כשנתיים וחצי, הייתה קבוצת אנשי עסקים סיניים שחשבו לעשות זאת,
אבל למרות כל החדשנות האינטרנטית, עדין היה קשה לפתוח בנק ללא אחוזי בעלות של אזרח ישראלי.

• הוסף לסימניות
לפני כשנתיים וחצי, הייתה קבוצת אנשי עסקים סיניים שחשבו לעשות זאת,
אבל למרות כל החדשנות האינטרנטית, עדין היה קשה לפתוח בנק ללא אחוזי בעלות של אזרח ישראלי.

הם עשו את זה כדי לעזור ליהודים שומרי תורה ומצוות?
אם כן, יש פתרונות. לא חסרים גויים בארץ לצערנו.

• הוסף לסימניות
הלוואי שתימצא שיטה כזו בלי לשלם ריביות מטורפות על כל משכנתא ולהכפיל את סכום ההלוואה הנדרשת...
אם תמצאו משהו כזה- נשמח אם תחזרו לעדכן פה...

• הוסף לסימניות
ישנה קבוצה שעובדת על הפרויקט כבר כמה שנים של פתיחת בנק ללא צורך בהיתר עסקה. (בעלות של גוי וניהול של יהודים) אין לי מושג כרגע איפה הם עומדים

• הוסף לסימניות
יש נכס שאני זכאי לקנות בהוזלה מאוד משמעותית.
עד 3,000,000
הבעיה שאני לא יכול לקחת משכנתא (אפרט באישי מדוע, לא שדדתי בנק...)
אבל יש נכס נורמלי וחדש שאפשר למשכן.
הנכס שווה הרבה יותר מההלוואה.
מוכן לשלם יותר מבנק.
כולם יכולים לצאת מורווחים
מי שמכיר גוף שמתעסק בזה שיפנה אלי באישי
או ב-W122005040 ג'ימייל.

טריא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה