דרוש מידע הבו עצה "משקפיים"

• הוסף לסימניות
עינית נותנת אחריות מלאה
אפילו למי שישן עם המשקפיים
לא נכון!
כל המשפחה שלנו לקוחות של עינית ואנחנו מאד מרוצים, ואני אישית ממליץ בכל פה, אבל לא צריך להגזים...
בצדק רב הם לא אמורים לתת אחריות למי שישן עם משקפיים, והם אכן לא עושים את זה (מנסיון אישי במקרים דומים).

זה גם מאד מאד תלוי בעינית על איזה מוכר/ת נופלים...

• הוסף לסימניות
אני קניתי אתמול באופטימלי אחרי סבב בכל החנויות באזור גאולה, יצא מחיר הכי טוב ושרות פצצה

• הוסף לסימניות
יש חנות משקפים יוקרתי ברחוב שמען הצדיק אני ממש ממש ממליץ לקנות שם השירות איכותי בטירוף ומשקפים איכותים מאד מאד..

• הוסף לסימניות
לא נכון!
כל המשפחה שלנו לקוחות של עינית ואנחנו מאד מרוצים, ואני אישית ממליץ בכל פה, אבל לא צריך להגזים...
בצדק רב הם לא אמורים לתת אחריות למי שישן עם משקפיים, והם אכן לא עושים את זה (מנסיון אישי במקרים דומים).

זה גם מאד מאד תלוי בעינית על איזה מוכר/ת נופלים...
לחבר שלי בשם שמואל ו, נשברו המשקפים, כי הוא נרדם איתם בטעות
והביאו לו חדשים
המוכר אמר לו יש לך אחריות לא משנה מה קרה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי באופטימלי. מחיר ממש זול ושרות נעים. חוץ מהבדיקה. עד היום לא מאמינה לבדיקה של המתלמדת שביצעה אותה. משקפיים הבאות אבוא לשם אבל עם בדיקה מראש אצל מישהו נורמלי

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו שפשוט הזמין מאתר בחו"ל ועשה את העדשות בארץ אומנם אין שירות אבל המחיר של המסגרת הוא כמה עשרות שקלים אפילו פחות

• הוסף לסימניות
ויסטה מצוין
וגם הבדיקות ששלהם מיוחדות

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין מZENNI OPTICAL
למי שיש מספר מסובך שם יוצא יותר זול
זה פירוט של ההזמנות שעשיתי משם רק בשנתיים האחרונות
צילום מסך 2021-05-26 002713.jpg

• הוסף לסימניות
אני יוצאת מנקודת הנחה שמפעילי חנויות המשקפיים החרדים הם אמינים ויראי שמיים.
אחלה בדיחה:)
ובקשר.. אני קניתי פעם באופטיקה ממש קטנה ולא מוכרת
קוראים לה אופטיקה קריית ארבע במרכז כלל
מחירים ממש זולים
ודגמים יפים..
מקווה שהיא עומדת על תילה עדיין:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה