הבו עצה...ערימות!!

• הוסף לסימניות
הזכרת לי שיום אחד ראיתי אמא באה להוציא את הילדה מהמעון ושואלת את הגננת למה הורידה לילדה את החולצה והשאירו אותה רק עם גופיה (חורפית) וסרפן.
אז הגננת אומרת שככה האבא הביא אותה בוקר.
מבחינתו לא היה צורך בעוד חולצה..

• הוסף לסימניות
לא תמיד הילדים אשמים בזה.
לילדים עם בעיות קשב וריכוז
יש קושי גדול בהתארגנות!!

צריך לכוון אותם ולהדריך אותם להתארגנות נכונה
אבל גם להבין להכיל ולא לכעוס שלא יודעים איפה
המשקפים / הנעלים / הציצית / החגורה / הפנקס / המבחן :rolleyes:
וקל וחומר שלא יודעים לארגן את הבגדים שלבשו / פשטו.

• הוסף לסימניות
ובכן.. אני אספר לכן מה אמא שלי עשתה לי כשהייתי ילדה ואיך למדתי לקח:
לצערי הרב פשה בי מנהג מגונה להעיף את הגרבים המלוכלכות בכל רחבי החדר כך שבסוף שבוע הצטברו להן 12 גרביים....
עד שיום אחד אמא שלי החליטה שדי וזהו, היא פתחה את הילקוט שלי והכניסה לשם את זוגות הגרביים שמצאה בחדר.
את התיאור המלבב של הגרביים המתעופפות בין הספרים אני אחסוך ממני וממכם. רק אומר שמאז לא העזתי לזרוק גרביים בחדר.

• הוסף לסימניות
כנראה שצריך בכל בית בת אחת כמו אחותי:
אוהבת סדר בצורה מושבעת,
והכיף שלה הוא "להתלבש" על ארון כלשהו. ולצלם "לפני" ו"אחרי"...
תענוג.
ולא פעם ולא פעמיים ראיתי גם תמונות מבתים של חברות שלה...

• הוסף לסימניות
הפתרון
להפסיק להתעסק כל היום עם בגדים, בגדים, בגדים
ואת זה ל'ושתי' וגם את זה ל'ושתי', האם נהפכנו לושתי המלכה?
הבנות כל היום מדברות על בגדים, מתחרות על בגדים, הולכות לחתונה מוציאות את כל הארון כדי לבחור את הבגד הכי מחמיא
אנחנו אשמים שאנחנו מחנכים אותם לשים לב כל היום לחיצוניות ולכן הרבה חברה פה אומרות שיש להן את הבעיה הזאת, זה שקווף וזה החינוך שלנו רבותי!
ויש לי עוד הרבה מה להגיד אבל אין זמן וגם רק הצצתי בלי כוונה

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שזה הפתרון
זה שילדים לא מחזירים צעצועים למקום / קופסא של סוכר, מלח/ כסאות וכו
זה גם בגלל שאנחנו מדברים על זה יומם ולילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;1120273:
הפתרון
הבנות כל היום מדברות על בגדים, מתחרות על בגדים, הולכות לחתונה מוציאות את כל הארון כדי לבחור את הבגד הכי מחמיא
אנחנו אשמים שאנחנו מחנכים אותם לשים לב כל היום לחיצוניות ולכן הרבה חברה פה אומרות שיש להן את הבעיה הזאת, זה שקווף וזה החינוך שלנו רבותי!

אולי די להטפה במקום שהיא איננה מתאימה??

החדר סובל באותה מידה מחולצות וחצאיות תלבושת, גרביים, סוודרים ושאר תלבושת מינמלית נצרכת...
זה בעיה שקיימת אצל אי אלו בנות ואפילו הרבה... וזה דורש פתרון בלי כל קשר לכמות ואופי הבגדים והמקום שהם תופסים בראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;1120273:
הפתרון
את מה זה צודקת!
רחלי, מהיום תלבישי לבנות רק פיג'מות!

• הוסף לסימניות
טוב סליחה
לא התכונתי להעליב אף אחד
לצערי ולבושתי זה המום שלי וחשבתי שיש עוד הרבה כמוני
עמכם הסליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה