התייעצות הבו עצה-שם לתחנת דרייברים

• הוסף לסימניות
בקיצור,
@3040*
נשמע שזאת הדרך הכי טובה להתפרסם....
דרך שאילתא בפרוג
נראה שאת שלך כבר עשית,

כי יותר טוב כבר לא יהיה לך, רק אפשר להידרדר מכאן...

אולי "מרכבות פרעה"

פול גז
פגע וברח

• הוסף לסימניות
כוכבית שלושים ארבעים
ככה חד וחלק.

והעיקר מה שבאמת מביא לקוחות - תפילה, יראת שמים, שירות, אמינות, אדיבות ומחיר הוגן.
ואז לא משנה אם קוראים לך הסעות אלכסנדר מוקדון, דרייבער כלבבך או מוניות על כנפי נשרים.
הלקוחות יחזרו שוב ושוב כמו נמלים לשלולית פטל.
וגם, הוזכר כבר באשכול אחר, לגבש תחום מסוים שהוא נישה אישית: מוניות מהירות לנסיעות עירוניות/ מוניות נוחות בינעירוני/ דרייברים ברכבים יוקרתיים/ נסיעות קבועות וזמינות לנתב"ג ומנתב"ג/ הסעות לילדים. הבנתם את הרעיון .

• הוסף לסימניות
הקטע עם הדרייברים שאתה צריך לזכור גם את השם (המקורי השנון והקליט) גם את המספר (זה היה כוכבית תשע שמונה שבע שש או אפס חמישים??) ואז גם לזכור איך שמרת אותו בנייד (הסעות לכל הארץ בלי פקקים או מוניות זולות מהמגנט בבית של סבתא ואולי אא מוניות והסעות בסד)

• הוסף לסימניות
בבקשה תבטיח לי שאתם לא עושים פרסומות בIA
נמאס לראות את אותו אברך מזוקן בתוך אותו מונית בכל המודעות

אני הייתי הולך על שם בנאלי שמתאים לכל עיר כמו
הסעות הצומת
נתיבי העיר
כיכר התחבורה

לא מתחבר לכל השמות המצחיקים הללו שקופצים כל יום
זה נראה משהו שלא קיים מיורת מאשר בפלייארים ומגנטים
דווקא שם של משהו שקיים משדר יותר אמון.

• הוסף לסימניות
הנה כמה..
  • "דער וועג – הדרך"
  • "היימישע דרכים"
  • "נסיעות חסד"
  • "הולך בטוב"
  • "נתיבות טהרה"
  • "ריידער – נסיעה כשרה"
  • "אנחנו בדרך"
  • "קאר של שבת"
  • "דרך המלך"
  • "רכב נאמן"

• הוסף לסימניות
רק שלא תעז להצטרף לכל חבורת פורקי העול שמחלקים מגנטים של אשר יצר / ברכה אחרונה עם שם השם, ולמטה מס' טלפון של החברה.
הזלזול הזה בשם שמיים שמתגלגל אחרי זה בפח וכו' זה נורא.
אני אישית כל חברה שקיבלתי ממנה מגנט כזה, מחקתי אותה מהאנשי קשר.

• הוסף לסימניות
רק שלא תעז להצטרף לכל חבורת פורקי העול שמחלקים מגנטים של אשר יצר / ברכה אחרונה עם שם השם, ולמטה מס' טלפון של החברה.
הזלזול הזה בשם שמיים שמתגלגל אחרי זה בפח וכו' זה נורא.
אני אישית כל חברה שקיבלתי ממנה מגנט כזה, מחקתי אותה מהאנשי קשר.
אני חושב לפרסם עם רמקולים של לוויות

• הוסף לסימניות
אפשר לפרסם על מגנטים "נורמליים" בלי לצרף להם ברכות עם שם השם.
עשה את העבודה פעם, ועושה גם היום.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרסם על מגנטים "נורמליים" בלי לצרף להם ברכות עם שם השם.
עשה את העבודה פעם, ועושה גם היום.
המטרה היא שלא תזרוק לפח,אלא שלא יהיה לך כח לזרוק לגניזה אז תשאיר את זה בדלת
וכשתצטרך דרייבר תיגש לדלת להתקשר אליהם..

היום מי שמחלק את המגנטים מחלק כמה ביחד, כך שודאי תזרוק לפח את כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה