- הוסף לסימניות
אז זהו,לא, עד גיל 5 חודשים ישן מעולה! מאז משהו השתבש
הבת שלי מאז שנולדה לא יודעת לישון
חשבתי בגיל 4 חודשים משהו יסתדר שם
אבל לא...
אז זהו,לא, עד גיל 5 חודשים ישן מעולה! מאז משהו השתבש
תנסי בהדרגה להקדים את שעת השינה, בחופשת לידה באמת הרגלתי אותו לישון מ-12 עד מאוחר בבוקר, כשחזרתי, הקדמתי בהדרגה את שעת השינה, כי הוא בכל מקרה קם בשבע למטפלת, הוא ילד מאוד נח, ב"ה, יכול להיות שיש תינוקות שהם קצת פחות לפי הספר, בהצלחה!לא תמיד זה הולך ככה,
אם אני משכיבה ב10, ב12 קם כמו חדש כאילו בוקר ואין! אין דרך להרדים אותו חזרה
אם אני מחכה ל12 לפחות יש רצף (למרות שקם כל שעה בערך)
יש כאלה שהם לא קצת פחות לפי הספר, אלא אין להם קשר לשום ספר בשום צורה שהיא....יכול להיות שיש תינוקות שהם קצת פחות לפי הספר, בהצלחה!
מסיכמה לחלוטיןיש כאלה שהם לא קצת פחות לפי הספר, אלא אין להם קשר לשום ספר בשום צורה שהיא....
מה זה?מלטונין.
היום הוא ישן?מסיכמה לחלוטין
יש לי בן בן שנה
שרק בחודש וחצי האחרונים התחיל לישון לילה (זמן ההרדמה בין 5 דקות לשעה)
לא ישן כמעט ביום ( אולי שעתיים ), ותמיד היה ככה
לפני כן יכולתי להיות איתו ערה שלוש שעות באמצע הלילה או להיות ערה עד 2-3 איתו
לפעמים היה קם ב4 כאילו סיים שינה וער עד הבוקר (9!!)
קשה מאד, מתיש, אבל אלו החיים
לא הכל לפי הספר
הוא ספציפית עם טונוס שרירים מאד גבוה מה שגורם לו להיות מאד מכווץ ומתקשה להרפות כדי להרדם
כןהיום הוא ישן?
איזה מעודד!!!
על איזה גיל מדובר? אולי בגיל שנה ומעלה, שאז ישנים שנת צהריים - תנומה אחת ביום.שמעתי פעם מיועצת שאי אפשר להשכיב את הילדים עד שעובר 6 שעות מהשנ"צ.
לכן חשוב להקפיד שהילד יתעורר למשל עד השעה אחת או 2 בצהריים כדי שיוכל לישן לילה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים