הבו עצה!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני חדשה בתחום. תנו עצות איך להתייעל ולהתפרסם??(חוץ מהפרסום בפורום כמובן!!)

קבצים מצורפים

• page.jpg
    KB 936.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
שלום לך,
צריך ה מ ו ן סייעתא דשמיא.
אבל להשתדלות,
נסי לפרסם בעיתונים מודעה עם ציור שלך; שלחי חומרים לגנים (אפילו בחינם) עם מספר טלפון בולט- פרסומת שמגיעה לכל בית; ספרי לאנשים שאת פוגשת כי את ציירת; שלחי במייל לקרובים לך תיקי עבודות עם בקשה להפיץ הלאה; וכן, נסי להפיץ קריקטורה אקטואלית מוצלחת ברשתות החברתיות.
כמובן שהכול עם מספר טלפון בולט+ שם!
וחשוב מכל, להתפלל.
בהצלחה בהמשך!:)

• הוסף לסימניות
בקשר לקומיקס.
ציירת קודם סקיצה לדמות הגדולה שלמטה?
נראה שהיא עברה הרבה בחייה.
הזווית יפה.

• הוסף לסימניות
תודה לך יפית על ההערות והארות. אקח אותם לתשומת ליבי.:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית סקלר;1700096:
שלום לך,
צריך ה מ ו ן סייעתא דשמיא.
אבל להשתדלות,
נסי לפרסם בעיתונים מודעה עם ציור שלך; שלחי חומרים לגנים (אפילו בחינם) עם מספר טלפון בולט- פרסומת שמגיעה לכל בית; ספרי לאנשים שאת פוגשת כי את ציירת; שלחי במייל לקרובים לך תיקי עבודות עם בקשה להפיץ הלאה; וכן, נסי להפיץ קריקטורה אקטואלית מוצלחת ברשתות החברתיות.
כמובן שהכול עם מספר טלפון בולט+ שם!
וחשוב מכל, להתפלל.
בהצלחה בהמשך!:)
לי נראה שמוזר לפרסם בעתונים ,זה כמו שסופר יפרסם:אני סופר קחו אותי...מוזר לא?ז''א מקובל בעולם שהצבור אמור להכיר אתך בתור סופר/צייר ואם הוא לא ז''א שאתה לא...מה שמעוות כמובן!
אבל אולי אני טועה
הציורים מקסימים!!

• הוסף לסימניות
אני מסכים לחלוטין עם דבריה של י. סקלר.
בהחלט מן הראוי להניס פרסום בעיתונים.
כוונתה לא היתה לכתוב מודעה מהסוג של "אני ציירת, קחו אותי".
כוונתה בוודאי לסגנון מודעה הפונה לגננות על קישוטים לקירות ולפינות בובות, או על הכנת דפי עבודה לצביעה בהתאם לעונות או מועדי השנה".
כמובן שה..כ...ל זה סייעתא דשמיא !! אך מעבר לכך ניתנה לאדם הרשות והחובה להשתדל לפרנסתו.
חושבני, שזה נכון ונורמאלי לחלוטין להשקיע בפרסום.
זאת לא בושה !
זכרי ! אנשים לא מתים מרעב - הם מתים מבושה !!!

בהצלחה בהמשך וה' יהיה בעזרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה