התייעצות הבו עצות, תינוקת בת חודשיים לא ישנה.

• הוסף לסימניות
מדובר על תינוקת יונקת.
לא ישנה במהלך היום, נרדמת בידיים זמן מה מניחים אותה והופ מתעוררת אחרי כמה דקות.
בלילה נרדמת מאוחר אבל ב"ה ישנה כ4-5 שעות ברצף אוכלת ושוב ישנה שעתיים שלוש.
לפני חודש עשינו התרת לשון.
עולה יפה במשקל, יציאות תקינות.
אציין שרוב היום היא בידיים, אני מאכילה אותה לעיתים קרובות אוכלת מעט ונרדמת. רק בטרמפולינה רגועה יחסית.
זה הגיוני לא לישון במהלך היום??? היא רק מנמנמת...

• הוסף לסימניות
נשמע נורמלי לחלוטין.
אם בלילה היא ישנה ובטרמפולינה היא רגועה
וכשאת מחזיקה אותה היא רגועה ונרדמת
הכל טוב.
מותאם גיל:love:

• הוסף לסימניות
קדם כל נשים רבות מגדלות ילדים על הידיים. לא ברור אם זה בגלל הילדים או בגלל האמא.
מציאות שאצלי ואצל עוד אחרות הילדים רוצים על הידיים ובמקום לריב משלימים.. התינוקת שלך רוצה אותך וזה דבר נפלא להעניק לה. נכון שיש לך עוד כמה דברים לעשות במקביל אבל אם יש הכלה של המציאות שכרגע אני מגדלת תינוק וכל היתר משני זה קל יותר בלב ואז קל יותר גם בטכני.

אבל דוקא כן רוצה לתת לך עצה, תנסי לקרא את הספר לוחשת לתינוקות.
את בעצם רוצה לחזק לה את הנמנום לשינה. הלוחשת לתינוקות כותבת על יצירת סדר יום כבר בגיל זה ובאופן הזה יש לשינה את הזמן שלה ויש גם לדברים האחרים את הזמן שלהם. יתכן שהתחימה של השינה תתאים לכם ותקנה לה שינה רצופה ואיכותית יותר.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך מאדד לקנות הרצאה של הודיה טייבר בנושא,
אצל הקטן שלי פשוט החיים התשנו מאז ששמעתי אותה,
אין לי מניות והיא לא מכירה אותי אישית , פשוט יש לה גישה משנה חיים לדעתי

• הוסף לסימניות
אבל דוקא כן רוצה לתת לך עצה, תנסי לקרא את הספר לוחשת לתינוקות.
את בעצם רוצה לחזק לה את הנמנום לשינה. הלוחשת לתינוקות כותבת על יצירת סדר יום כבר בגיל זה ובאופן הזה יש לשינה את הזמן שלה ויש גם לדברים האחרים את הזמן שלהם. יתכן שהתחימה של השינה תתאים לכם ותקנה לה שינה רצופה ואיכותית יותר.
מנסיון,
גם לי הספר מאוד עזר

• הוסף לסימניות
גם לי עזר הספר לוחשת לתינוקות.
אבל לקחת בפורפורציה...
מצטרפת להנ"ל.
לי גם עזר להאכיל את התינוק כל שלש שעות בדיוק, בשאר הזמן, אם הוא לא רגוע- להחזיק על הילדים, אבל בלי אוכל.
לאט לאט, התינוק מתרגל וישן בין ארוחה לארוחה. זה גם עוזר לי לזהות מתי כואבת לו הבטן וזה לא רעב.
ואחרי הכל-
נורמלי מאוד- מניסיון!!!
הגיל עושה את שלו...

• הוסף לסימניות
ממליצה לך מאדד לקנות הרצאה של הודיה טייבר בנושא,
אצל הקטן שלי פשוט החיים התשנו מאז ששמעתי אותה,
אין לי מניות והיא לא מכירה אותי אישית , פשוט יש לה גישה משנה חיים לדעתי
במה זה עזר לך? רכשתי את המדריך שלה- לישון כמו תינוק, והיא אומרת שקודם כל צריך לעשות סדר יום של שינה-אוכל-פעילות וחוזר חלילה..
עם תינוקת בת 3 חודשים אני ממש לא מצליחה לעשות את זה כי היא לא ישנה הרבה במהלך היום ולפי זה יוצא שהיא צריכה לאכול כל איזה שעה וחצי/שעתיים וזה מוגזם
אז לא הצלחתי להתקדם לשלב הבא

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשלול שקדים גדולים בגרון העלולים לחסום את הנשימה וממילא התינוק מתעורר

• הוסף לסימניות
במה זה עזר לך? רכשתי את המדריך שלה- לישון כמו תינוק, והיא אומרת שקודם כל צריך לעשות סדר יום של שינה-אוכל-פעילות וחוזר חלילה..
עם תינוקת בת 3 חודשים אני ממש לא מצליחה לעשות את זה כי היא לא ישנה הרבה במהלך היום ולפי זה יוצא שהיא צריכה לאכול כל איזה שעה וחצי/שעתיים וזה מוגזם
אז לא הצלחתי להתקדם לשלב הבא
בת כמה התינוקת שלך?
יש לה הרצאה עד גיל 3וחצי חודשים ואז הרצאת המשך,
וגם עוד נקודה - מדובר בתהליך , שום דבר לא קורה בקסמים
אבל אני חד משמעית יכולה לאמר לך שהבן שלי מגיל 0 ישן טוב , יש לו סדר יום , הולך לישון בזמן,
אני לא צריכה לשכב איתו ולרוץ אליו כל רגע בלילה(היום הוא בן שנתיים)כי הוא נרדם לבד ואוהב את המיטה והמרחב שלו,
וזה למדתי ממנה, אבל זה לקח זמן , זה תהליך והיא מדברת על זה בהרצאות ....
אולי לא קנית את ההרצאה הנכונה, אני קניתי את ההרצאה הופכים חלום למציאות היא מדברת שם על שינה ואוכל
עניין השינה מורכב היא מדברת על זה באריכות, איזה שינה נחשבת שינה ואיזה לא וכו

• הוסף לסימניות
בת כמה התינוקת שלך?
יש לה הרצאה עד גיל 3וחצי חודשים ואז הרצאת המשך,
וגם עוד נקודה - מדובר בתהליך , שום דבר לא קורה בקסמים
אבל אני חד משמעית יכולה לאמר לך שהבן שלי מגיל 0 ישן טוב , יש לו סדר יום , הולך לישון בזמן,
אני לא צריכה לשכב איתו ולרוץ אליו כל רגע בלילה(היום הוא בן שנתיים)כי הוא נרדם לבד ואוהב את המיטה והמרחב שלו,
וזה למדתי ממנה, אבל זה לקח זמן , זה תהליך והיא מדברת על זה בהרצאות ....
אולי לא קנית את ההרצאה הנכונה, אני קניתי את ההרצאה הופכים חלום למציאות היא מדברת שם על שינה ואוכל
עניין השינה מורכב היא מדברת על זה באריכות, איזה שינה נחשבת שינה ואיזה לא וכו
תודה על התשובה!
הבת שלי בת 3.5 חודשים, גם בהרצאה שקניתי היא מדברת על השינה באריכות, השלב שנתקעתי בו זה הסדר יום.. איך יוצרים סדר יום לתינוקת קטנה שישנה תנומות יום של 40 דקות??
בלילה היא ב״ה ישנה טוב

• הוסף לסימניות
40 דקות זה טוב,
שינה מביאה שינה, ברגע שהיא לא בעייפות יתר ולא מוצפת מלטונין זה מצוין,
אז לא מספיק הבנתי איפה הבעיה שלה? באכילה ?בשינה?

• הוסף לסימניות
אני לא נצמדתי בטיימר של שעון לכל מילה, אבל הרעיון של הסדר יום , שילכו לישון בזמן,
שישנו וירדמו לבד, וכל הנושא שהם צריכים לפרוק אנרגיות נתן לי המון!!!
אני ראיתי את זה לפני שנתיים אז אני לא זוכרת כל פרט אבל אם יש לך בעיה ספציפית תכתבי אני אנסה להזכר...

• הוסף לסימניות
אוסתופת דחוף!
יש לי אחיינית כזאת, מיד אחרי טיפול אחד, נרדמה, סבלה מאוד בשרירי הבטן והבליעה מתהליך הלידה.

• הוסף לסימניות
40 דקות זה טוב,
שינה מביאה שינה, ברגע שהיא לא בעייפות יתר ולא מוצפת מלטונין זה מצוין,
אז לא מספיק הבנתי איפה הבעיה שלה? באכילה ?בשינה?
הבעיה שהיא קמה מהשינה ומתעייפת מאוד מהר חזרה
או שהיא קמה ועדיין עייפה אבל לא מצליחה להרדים אותה חזרה, ואז זה בכי.. צרחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה