התייעצות הבו עצות, תינוקת בת חודשיים לא ישנה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהיא קמה מהשינה ומתעייפת מאוד מהר חזרה
או שהיא קמה ועדיין עייפה אבל לא מצליחה להרדים אותה חזרה, ואז זה בכי.. צרחות
זה נשמע קצת מוזר, אולי יש לה כאבי בטן?
כי אם היא ישנה שינת יום של 40 דקות? כל כמה זמן? זה נחשב מאד יפה היא אומרת שמ20 דקות זה נחשב שינה שנותנת כוח

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות ריפלוקס
במיוחד שהיא נרגעת בטרמפולינה

• הוסף לסימניות
אוסתופת דחוף!
יש לי אחיינית כזאת, מיד אחרי טיפול אחד, נרדמה, סבלה מאוד בשרירי הבטן והבליעה מתהליך הלידה.
לא יודעת למי את מגיבה,
אבל תינוק עד גיל 3 חודשים "רוצה" על הידים , וזה תקין לחלוטין,הם רגילים לרחם של אמא שלהם ולרעשי רגע שהיה להם שם והם באמת צריכים להיות כמה שיותר קרוב לסיטואציה, אי אפשר לעבור ברגע אחד בחדות כזאת מהמקום הכי חם ואוהב למיטה קרה ......
לא חושבת שצריך מדוגמא כזאת לרוץ לאוסטופאת.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהיא קמה מהשינה ומתעייפת מאוד מהר חזרה
או שהיא קמה ועדיין עייפה אבל לא מצליחה להרדים אותה חזרה, ואז זה בכי.. צרחות
מה זה אומר שהיא מתעייפת מהר שוב ? אחרי כמה זמן?
אצל תינוקות קטנים זמן העירות שלהם הוא בערך 45 דקות בין תנומה לתנומה...

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להשכיב אותה על הבטן (כמובן בהשגחה) ככה הם ישנים יותר חזק

• הוסף לסימניות
לא יודעת למי את מגיבה,
אבל תינוק עד גיל 3 חודשים "רוצה" על הידים , וזה תקין לחלוטין,הם רגילים לרחם של אמא שלהם ולרעשי רגע שהיה להם שם והם באמת צריכים להיות כמה שיותר קרוב לסיטואציה, אי אפשר לעבור ברגע אחד בחדות כזאת מהמקום הכי חם ואוהב למיטה קרה ......
לא חושבת שצריך מדוגמא כזאת לרוץ לאוסטופאת.
אני מגיבה לאמא ששאלה מה עושים, ברור שתינוקות מחפשים חום של אמא, אבל שהם עייפים הם צריכים לישון גם אם זה לא על אמא, ואם היא מתעוררת אחרי שמניחים בעריסה , זה בעיה.

גידלתי מלא אחיינים בחודשים האלה, ובמיוחד אחיינית צרחנית ושלא רוצה לישון, זה היה ממש מוזר, אחרי טיפול אחד שהתברר שנתפסו לה כמה שרירים במהלך הלידה )פנימים(, זה השתחרר והשתפר פלאים, וניסינו הכל עד גיל חודשיים.

• הוסף לסימניות
לגדל אחיינים זה יפה ונחמד גם לי יש ניסיון עם עשרות אחיינים וב”ה היום עם הילדים שלי,
נושא השינה מאד תלוי בגיל של התינוק וזה תקין לחלוטין תינוק שרוצה על הידיים וכל עוד הוא מתחת לגיל 3 חודשים לא רוצה בזה גם בעיה לתת את זה,
אני אישית מגדלת את הפצפונים במנשא והם כל היום עלי עד שהם קצת גודלים ואני מלמדת אותם הרדמות עצמאיות,
זה נושא גדול ואפשר ללמוד אותו א י החכמתי קצת וחקרתי את הנושא , לא על כל תסמין שכזה צריך להלחץ ולרוץ לאוסטופת,
ממש ממש רחוק משם,אגב אצל האוסטופאת זה סבל גדול מאד לתינוקות,
אז נכון שצריך לפעמים ויש ילדים שמאד עוזר להם אבל בואי זה מקרה הכי קלאסי התיאור פה

• הוסף לסימניות
זה נשמע קצת מוזר, אולי יש לה כאבי בטן?
כי אם היא ישנה שינת יום של 40 דקות? כל כמה זמן? זה נחשב מאד יפה היא אומרת שמ20 דקות זה נחשב שינה שנותנת כוח
כל שעה וחצי בערך
ולא נראה שיש לה כאבי בטן, כבר היו לה בעבר וזה התבטא בצורה אחרת
מה זה אומר שהיא מתעייפת מהר שוב ? אחרי כמה זמן?
אצל תינוקות קטנים זמן העירות שלהם הוא בערך 45 דקות בין תנומה לתנומה...
אז כנראה שפה אני מפספסת, היא ערה בין שעה לשעה וחצי כל פעם

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת את השעות המדויקות שהיא דיברה עליהם ממליצה לך לראות שוב את ההרצאה,
בעקרון אם היא מתעייפת אחרי שעה זה נשמע ממש תקין,
ואם היא ישנה לך טוב בלילה והולכת לישון בשעה מוקדמת אז מהמם,
לא מספיק הבנתי איפה הבעיה...

• הוסף לסימניות
לגדל אחיינים זה יפה ונחמד גם לי יש ניסיון עם עשרות אחיינים וב”ה היום עם הילדים שלי,
נושא השינה מאד תלוי בגיל של התינוק וזה תקין לחלוטין תינוק שרוצה על הידיים וכל עוד הוא מתחת לגיל 3 חודשים לא רוצה בזה גם בעיה לתת את זה,
אני אישית מגדלת את הפצפונים במנשא והם כל היום עלי עד שהם קצת גודלים ואני מלמדת אותם הרדמות עצמאיות,
זה נושא גדול ואפשר ללמוד אותו א י החכמתי קצת וחקרתי את הנושא , לא על כל תסמין שכזה צריך להלחץ ולרוץ לאוסטופת,
ממש ממש רחוק משם,אגב אצל האוסטופאת זה סבל גדול מאד לתינוקות,
אז נכון שצריך לפעמים ויש ילדים שמאד עוזר להם אבל בואי זה מקרה הכי קלאסי התיאור פה
המקומות שכואבים בטיפול זה המקומות שהיו צריכים טיפול. ומנסיון כל מי שלא טיפלתי בו אצל אוסתאופט הייתי צריכה בסוף להביא לאוסתאופט בגיל גדול יותר עם צוואר תפוס וכו'.

• הוסף לסימניות
אז כנראה שאין בעיה:) אצפה בהרצאה שוב..תודה

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שלא הצלחתי להבין זה איך עושים סדר יום עם זמני עירות וזמני שינה כאלו קצרים
הרי היא לא תאכל כל פעם אחרי שהיא קמה משינה כי זה יוצא נורא צפוף ההאכלות, אז אין בדיוק סדר יום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה