- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על עבודה כזאת מהבית (בשביל בעלי..)
קבוצת מייל של עורכים תורניים:
cotve-toratecha @ googlegroups.com
בבית שמשאיפה אתה גר פותח האשכןל ואיך אתה אם ילדים?
קיים נסיון בעריכה?ממתין
אני כבר בתור![]()
השאלה באיזה עריכה מדובר..קיים נסיון בעריכה?
אין רישיון וכל השאר זה משרה מלאה או עצמאי
אבל אני רוצה רק אחרי צהריים 3,4 שעות
עבודה שאני יוכל להישאר בלימוד בבקרים עם ראש פנוי .
אני צריך כרגע הכנסה של 4,000 [לא משהו מיוחד...]
בלת"קעד לא מזמן הייתי אברך כולל על כל המשתמע מכך,
אפילו מייל לא היה לי,
הראש היה מונח בלימוד עמוק שעות על גבי שעות ברוך ה',
אבל לפני תקופה ההוצאות בבית תפחו בעקבות כמה אירועים משמעותיים,
וכרגע אניצריך להוציא את הראש [לפחות חלקי] מהלימוד .
כרגע אני מחפש עבודה אבל יש לי שני בעיות
א. אני רוצה להישאר בבקרים בכולל ולעשות שטייגען. רוב העבודות זה משרה מלאה.
ב. בכל העבודות שיש צריך להגיש קורות חיים וצריך ניסיון ולי יש ניסיון רק בלימוד תורה [ברוך ה']
מה עושים הלאה ??? איך מתקדמים ???
מקפיץ התחיל החורף ... !עד לא מזמן הייתי אברך כולל על כל המשתמע מכך,
אפילו מייל לא היה לי,
הראש היה מונח בלימוד עמוק שעות על גבי שעות ברוך ה',
אבל לפני תקופה ההוצאות בבית תפחו בעקבות כמה אירועים משמעותיים,
וכרגע אניצריך להוציא את הראש [לפחות חלקי] מהלימוד .
כרגע אני מחפש עבודה אבל יש לי שני בעיות
א. אני רוצה להישאר בבקרים בכולל ולעשות שטייגען. רוב העבודות זה משרה מלאה.
ב. בכל העבודות שיש צריך להגיש קורות חיים וצריך ניסיון ולי יש ניסיון רק בלימוד תורה [ברוך ה']
מה עושים הלאה ??? איך מתקדמים ???
מה ניסית כבר ממה שהציעו?מקפיץ התחיל החורף ... !
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדר 310, liv, אחת שחושבת. ועוד 6 משתמשים9 //