הבו רעיון איך עושים רצועות תפילין בהכשר הבד"ץ ?

• הוסף לסימניות
תמיד נהגתי לעשות עוגות תפילין שהרצועות הן מחמצוצים עבים (סאוור סטיק בלע"ז) טבולים בשוקולד.
כעת אני צריכה להכין לחתן בר מצווה צדיק שלא אוכלים אצלם בד"ץ מנטשסטר.
יש למישהי/ו רעיון איך לבצע את הרצועות בצורה אחרת?

נ.ב. אני לא קונדיטורית, בסך הכל דודה מתנדבת ואשמח לפתרונות בהתאם.

בשמחות אצלכם!:)

• הוסף לסימניות
פעם אחרת תכתבי שזו הודעה לנשים. כמעט הזעקנו הנה את סופרי הסת"ם, ה"בתים מאכער'ס" וכל היתר.

• הוסף לסימניות
כמדומני שלטעמן יש חמצוצים בהכשר הבד"ץ, תחת המותג "זאזא".
הם קצת עבים יותר אבל אולי יעזרו לדודה הנהדרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;816875:
כמדומני שלטעמן יש חמצוצים בהכשר הבד"ץ, תחת המותג "זאזא".
הם קצת עבים יותר אבל אולי יעזרו לדודה הנהדרת?
הם עגולים, אני זקוקה לרצועות שטוחות.

• הוסף לסימניות
מערוך אולי יעזור לך כאן?

• הוסף לסימניות
אולי להמיס שוקולד ולמרוח על שקף, ואז לחתוך לרצועות הנכספות.

זו ממש ממש ממש השערה, שעלתה עקב אימוץ המוח מה יכול להיות גם שוקולדי וגם שטוח.
מעודי לא ניסיתי.
אם יש לך את הספר של אביגיל מייזליק "מתוק בלב", נדמה לי שבפרק האחרון של קישוטי עוגות היא מסבירה את העניין היטב.
אם אין לך את הספר וזה נראה לך רעיון טוב, אשמח לבדוק בשבילך מה יש לה לומר על שקפים ושוקולדים.

• הוסף לסימניות
רוצה להתקשקש קצת?
אם כן, תמיסי שוקולד, בסיר כפול.
במקביל תגזרי רצועות של שקף, בעובי של 2-3 ס"מ.
כאשר השוקולד מומס, אבל לא רותח! תניחי את רצועות השקף מעל השיש ותמרחי מעליהם שכבה נדיבה. תמתיני כמה שניות ותפרידי את השקף מהשיש. ושימי את הרצועות על משטח נקי.
תמתינו עוד כמה ד'. עד שהשוקולד יהיה גמיש, אבל לא נוזלי ולא קשה. תסובבי את השקף כלפי פנים ותסלסלי אותו. ותתפסי על מגש עם 2 רצועות של דבק. רק בקצוות זה אמור להסתלסל ולעמוד לבד. ותניחי במקפיא לכמה שניות.
או לחילופין, תגלגלי כלפי חוץ מעל גליל של נייר כסף. ותניחי עומד במקפיא (לא ניסיתי, זה השערה בלבד... ניסיתי לגלגל מעל מגש ויצא לי מעולה).
עכשיו יש להמתין ממש כמה שניות, לא שיקפא ממש, אחרת השוקולד ישבר כשתנסי להוריד את השקף. להוציא מהמקפיא, לקלף את השקף בזהירות. ולהחזיר להקפאה. לעוד כמה ד.
וזהו, נשמע מסובך, במיוחד שצריך לתפוס את השניות שבהם השוקולד נוח לגלגול וכו' אבל אחרי ששוברים כמה ראשונים... מבינים את הרעיון וזה רץ.
תניחי בזהירות ע"ג העוגה. וזה באמת בהרבה יותר יפה מחמצוצים.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אם אני אשים על העוגה את השוקולד עם השקפים- זה יראה נורא?
-במר יאושי חשבתי אולי לצפות רצועות ממפל בשוקולד, ולהזהיר את האחיינים הלקקנים לא לנסות ללעוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;817024:
אם אני אשים על העוגה את השוקולד עם השקפים- זה יראה נורא?
-במר יאושי חשבתי אולי לצפות רצועות ממפל בשוקולד, ולהזהיר את האחיינים הלקקנים לא לנסות ללעוס.
אם הצלחת לסלסל אותו וכו'... בטוח שתצליחי להוריד גם את השקפים, זה החלק הקל.
רק שהשוקולד לא יהיה קפוא. כי אז הם ישברו לך.
וגם אם נשבר, זה לא נורא, אפשר לחבר את השברים עם מעט שוקולד מומס.

• הוסף לסימניות
יש חמצוצים שטוחים בטעם קולה.

• הוסף לסימניות
תטבילי סרט(שחור כמובן) בשוקולד, מנסיון זה יוצא מהמם.
שיהיה בהצלחה ובמזל"ט.

• הוסף לסימניות
אנחנו קונים בחנות סדקית, לפי מטר, סרט בד שחור ברוחב הרצוי, יש גם רצועות סקאי אם את רוצה שזה יראה ממש אמיתי, מסלסלים את זה בצורה הראויה ולפני האכילה, כולם רואים שצריך להוריד את זה.

• הוסף לסימניות
נוי, תאפי רולדה דקה פשוטה בטעם שוקולד ותחתכי רצועות צרות. זה יצא מקסים בע"ה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תטבלי את החמצוץ בשוקולד:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;817068:
תטבלי את החמצוץ בשוקולד:D
אה, כדי להגעיל אותו? בכמה מעלות?;)

• הוסף לסימניות
חכי תראי כמה יתלקקו לך כולם רק מזה..:D

יגידו שהכל היה שווה בגלל זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;817076:
את בטוחה? זכור לי שראיתי בהכשר ה'עדה החרדית'
בחנות הקרובה לא היה. איפה ראית?

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון אז במכולת השכונתית וגם באיזה קיוסק אחד בעירי.

נסי עם מרמלדה ארוכה בחנות סוכריות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה