הבו רעיון/ות

• הוסף לסימניות
למי יש רעיונות לגן בנושא בעלי מלאכה?
(יצירות, דפים דידקטיים וכדו'...)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מתח קו
חייט לבגד
סופר סתם לספר תורה
מלמד בחיידק לקבוצת ילדים
בנאי לקיר לבנים
וכדו
אפשר לעשות בצורת מבוך
אפשר לשים ליד כל תמונת בעל מלאכה מס חפצים וצריך להקיף בעיגול את הדברים שקשורים אליו

• הוסף לסימניות
* תמונת בעל מלאכה ולידו בשורה מס' פריטים שאחד מהם יוצא דופן
(לדוג': גנן - מעדר / משפך / מגרפה / מחט | תופרת או חייט - מחט / סרט מידה / מכונת תפירה / מכחול)
* לגן חובה - לכתוב את האות הפותחת של הפריט (לאור מה שנלמד בריכוז)
היצירות צריכות להיות מתאימות לבעל מלאכה בצורה אינדבדואלית, לדוג': חייט או תופרת - עבודה עם בדים, גנן - סוגי פרחים מסול או קרפ וכו', צייר - אפשר ליצור כַּן ציור ומכחול מחומרים מעניינים ועוד כיד הדמיון הטובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;667098:
היצירות צריכות להיות מתאימות לבעל מלאכה בצורה אינדבדואלית, לדוג': חייט או תופרת - עבודה עם בדים, גנן - סוגי פרחים מסול או קרפ וכו', צייר - אפשר ליצור כַּן ציור ומכחול מחומרים מעניינים ועוד כיד הדמיון הטובה.

אכן, בדיוק לזה התכוונתי, ולא באופן כללי על כל בעלי המלאכה.
תודה לכל העוזרים והמסיעים!!!

יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
תכתבי על איזה בעל מלאכה את מחפשת, ואמציא לך משהו.
אני ממציאה בגן תוך כדי דיבור... ויוצאות עבודות אחת אחת...

• הוסף לסימניות
הבן שלי למד על האחות בקופת חולים והם הלכו לקופת חולים לסיור לימודי, והיא הראתה להם איך היא חובשת פצעים ושומרת על סטיריליות, והיא הסבירה להם מושגים, כל ילד קיבל כפפה, פלסטר, תחבושת וכו'. באריזה סגורה והם מאד נהנו!!!

• הוסף לסימניות
נגני תזמורת-
ניתן ליצור אקורדיון מנייר מקופל לאקורדיון
תוף מרים משני צלחות חד"פ מהודקות ומקושטות או לשכלל את הרעיון ולהדק בין 2 הצלחות רצועת שקף או בריסטול ולהוסיף בפנים כמה גרגירי אורז (כדי ליצור רעש)
גיטרה- את המיטרים יוצרים מגומיות פשוטות מתוחות
אופה-
להכין כדורי שוקולד
חלות לכבוד שבת
או סתם להכין בצק מלח ומגש יפה ולקחת הביתה

טבח
להכין ממפה חד"פ סינר מקושט וסיר מבריסטול שמחוברת אליו צלחת חד"פ למטה וידיות ממנקה מקטרות עם פופקורן

גנן
הכנת פרחים מחומרים נפסדים בתוך אגרטל מגליל נייר טואלט

וכו' וכו'

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;667118:
תכתבי על איזה בעל מלאכה את מחפשת, ואמציא לך משהו.
אני ממציאה בגן תוך כדי דיבור... ויוצאות עבודות אחת אחת...

אני מחפשת על הכל, השבוע באופן ספציפי: הגנן.
אשמח לקבל רעיונות (גיל 3)

אני לא מבינה, את באה לגן ומתחילה לחשוב מה תעשי היום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבן שלי הביא משקפיים ממנקי מקטרות לרופא (עיניים)
גינת ירק (משטח עם חול מהחצר וכדורי פלסטלינה בצעי ירקות) לגנן.
משחק של בריכת דגים מהודקים שבחכה מגנט לתפוס את הדגיגים- לדייג.
לחיט הם השחילו חוט נילון במפל הגזור בצורת בגד (שמלה או מכנס)
שוטר - מן כתר עם מצחיה כחולה בתוספת משרוקית.
מלח- משקפת
היו עוד אולי אזכר. (זו הייתה קיטנה של בעלי מלאכה לגיל הגנון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה