הבו רעיון להוציא קבוצה של עובדות

• הוסף לסימניות
מחפשות אטרקציה מעניינית, פעילות, משהו מפתיע ולא מוככר

• הוסף לסימניות
את הבוסית?
אולי אני באה לעבוד אצלך? הבוס שלי לעולם לא יעלה בקצה דעתו רעיון כזה...

• הוסף לסימניות
כשביקשתי מהבוס הוא אמר שבדיוק הוא רצה להציע לנו שנצא. באמת בוס נחמד. את מוזמנת לשלוח קורות חיים.

• הוסף לסימניות
אני עובדת במקום של צוות גברים ונשים. הגברים יוצאים פעם בחודשיים בערך אבל הרוב על חשבונם ואנחנו יוצאות פעם בשנה אבל אז הכל על חשבון הבוס ועד הסוף בלי להתקמצן.

• הוסף לסימניות
פעם כשעבדתי במקום כזה
לקחו אותנו לעשות בננות בים (בת"א) פשוט כיף!
אפשר גם אופניים (יש בגני יהושע, בבקרים רגוע שם)
ויש בחולון את המוזיאונים "דיאלוג בחשכה" ו"הזמנה לשקט"
מדהים ומומלץ מאד!

תהנו :)

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על סגווי - כלי רכב דו-גלגלי מדהים, שפשוט כיף לנסוע בו.
יש בירושלים, תל-אביב (לאורך החוף), איזור טבריה, נראה לי גם באיזור הירקון ובעוד מקומות.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על סגווי - כלי רכב דו-גלגלי מדהים, שפשוט כיף לנסוע בו.
יש בירושלים, תל-אביב (לאורך החוף), איזור טבריה, נראה לי גם באיזור הירקון ובעוד מקומות.

מתאים גם לנשים בהריון?
צריך אומץ בשביל לעשות את זה?
ואשמח לדעת בערך מה העלות?

• הוסף לסימניות
לא מזמן יצאנו לטיול בירושלים, סיור עם מדריך בנחלאות (נכנסנו לבתי עסק נוסטלגים) עצירה חופשית בשוק מחנה יהודה מנחה בכותל ולסיום סגווי בארמון הנציב.
הסגווי לא לנשים בהריון ולא לסובלים מבעיות גב, ברכיים וכדו' אבל היה מאוד כיף
אם אתם חברה קטנה הייתי ממליצה לברר עם האנשים אם הם היו עולים על כזה דבר.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב את מורשת הדורות אם צריך משהו יותר מתון (הריון וכד')
לא לשכוח להזמין מראש מקום

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצות מקום קצת להתרחק והבוס לוחץ שיהיה ממש אטרקציה - ולא משהו כבד.
שנה שעברה הלכנו למרינה הכחולה לסירה המהירה ביותר. אח"כ מסעדה. ואח"כ מוזיאון החרשים - היה מדהים. ואנו מחפשות משהו בסגנון הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה