כללי הבו רעיון למשהו מקורי.....

• הוסף לסימניות
אני צריכה לכסות חלונות ענק מחוץ לסופר שיסתירו מה הולך בתוך החנות...
ישנם 6 חלונות ענקיים שמחולקים לקוביות, חלק מהקוביות צריך להיות פרסומת של מוצרים וחברות והחלק התחתון הוא רוצה משהו מקורי ...חשבתי משהו בכיוון של צלליות של אנשים הולכים .... כהמשך של הרחוב... אבל זה עדין לא נשמע לי.... הלקוח רוצה משהו מקורי ביותר!!!!!!
וזה נורא דחוף לו מהרגע להרגע....
אשמח לשמוע כיווני חשיבה נוספים ורעיונות.....
תודה מראש

צרפתי את הרעיון של החלונות....
על החלק התחתון על זה אני מדברת.....

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    KB 872.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
משהו יפה כל קוביה סוף של נוף אחר ים, מפל, שלג, פרחים,
משהו מקורי הייתי מתלם את המקום פנורמי ומשפץ בפוטושופ
או תמונה ויקטורי של מלא אנשים בקופה ובכל חלון לכתוב קופה1 ,2 ,

• הוסף לסימניות
2 שאלות חשובות:
מה שרואים בחלק התחתון הוא בגובה העיניים של האנשים? או בגובה הנעליים שלהם?
השאלה היא לפעמים איזה מוצרים החנות מוכרת:
לדוג' אם זו חנות בגדים: אפשר לשים על הרעיון של צלליות אנשים: רק בגדים ללא גוף( הולכים, רצים, קופצים)
אפשר לשים שם גם תמונה שתמשוך את העיין לדוג' חזית של משאית (שכביכול נוסעת לתוך האנשים שעל המדרכה) ופורקת מצרכים (כביכול על המדרכה) (וזה יותר מתאים לסופר)
אולי יהיו לי עוד רעיונות אם אדע מה החנות מוכרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;627652:
2 שאלות חשובות:
מה שרואים בחלק התחתון הוא בגובה העיניים של האנשים? או בגובה הנעליים שלהם?
השאלה היא לפעמים איזה מוצרים החנות מוכרת:
לדוג' אם זו חנות בגדים: אפשר לשים על הרעיון של צלליות אנשים: רק בגדים ללא גוף( הולכים, רצים, קופצים)
אפשר לשים שם גם תמונה שתמשוך את העיין לדוג' חזית של משאית (שכביכול נוסעת לתוך האנשים שעל המדרכה) ופורקת מצרכים (כביכול על המדרכה) (וזה יותר מתאים לסופר)
אולי יהיו לי עוד רעיונות אם אדע מה החנות מוכרת...

אז ככה:
החלונות הם בגובה הנעליים של האנשים....
החנות זה סופר- כמו יש, הגדול והזול........
אהבתי את הרעיון של המשאית.......
תודה!
אשמח לקבל עוד רעיונות!

• הוסף לסימניות
בגובה הנעליים?
אז אולי שבאמת יראו שםרק נעליים:
זאת אומרת כביכול יראו אנשים מסתובבים ליד המדפים של החנות, אבל בפורפורציה האמיתית,
זאת אומרת שיראו רק:מדפים תחתונים, גלגלי עגלות סופר(וזה תלוי בפורפורציה, כמה יראו מעל הגלגלים), רגלי אנשים ליד המדפים (וכנ"ל יראו להם את המכנסיים או לא),
כמה חבילות מצרכים ש"נפלו" על הרצפה (וגם נקרעו, ונשפכו???),
עגלות ילדים (רק החלק התחתון) ובקיצור חיי "סופר" שוקקים מגובה הנעליים של האנשים....
ועוד כיד הדמיון הטובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;627666:
בגובה הנעליים?
אז אולי שבאמת יראו שםרק נעליים:
זאת אומרת כביכול יראו אנשים מסתובבים ליד המדפים של החנות, אבל בפורפורציה האמיתית,
זאת אומרת שיראו רק:מדפים תחתונים, גלגלי עגלות סופר(וזה תלוי בפורפורציה, כמה יראו מעל הגלגלים), רגלי אנשים ליד המדפים (וכנ"ל יראו להם את המכנסיים או לא),
כמה חבילות מצרכים ש"נפלו" על הרצפה (וגם נקרעו, ונשפכו???),
עגלות ילדים (רק החלק התחתון) ובקיצור חיי "סופר" שוקקים מגובה הנעליים של האנשים....
ועוד כיד הדמיון הטובה...

יפה לך.....
אני חשבתי על הכיוון של הרחוב כמו שכתבתי למעלה.........
אבל זה יותר מוצלח.........
ממש תודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה