נכתב ע"י חיטובים;706351:אני מחפש פונט מלכותי בסגנון מאופק ומכובד, לא חסידי. הצעות יתקבלו בברכה.
חשבתי ממש בכיוון הזה. אני אוהב מאוד את פרנקפורט.נכתב ע"י קופירייט;706401:כמו שהציעו כאן,
כמו"כ פרנקפורט בשילוב זרקא של פונטייפ נראה מצוין (בתקווה שכבר יצאו משקלים נוספים לזרקא)
נכתב ע"י eliezer;706418:דבש וחלב פונטביט ניסית?
רפאל או משהו כזה, של עדה ירדני במסטר פונט ( הפונט של כריכת הספר:ספר הכתב העברי)
נכתב ע"י חיטובים;706448:חשבתי ממש בכיוון הזה. אני אוהב מאוד את פרנקפורט.
הבעיה שהפרופורציות של האותיות ב-כ וגם ד-ר טעונות תיקון. הן צרות מדי וזה מבלבל את ב-כ עם ג-נ, ואת ד-ר עם ו-ז, בפרט במשקל בולד זה בולט מאוד.
(אני מרשה לעצמי לכתוב כי כבר אמרתי זאת לאלי ידידי הרבה פעמים).
וגם אני אשמח למשקלים נוספים של 'זרקא'.
רעיונות יפים. תודה.
אנחנו ממש באותו ראש. חשבתי על הפונטים האלה בדיוק.נכתב ע"י eliezer;706455:אולי גם:
ורדי,סליחות וקודש, הכל מסטרפונט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים