כללי הבו רעיון !!

• הוסף לסימניות
לסוף שנה
חוברת של תמונות מהווי השנה לגן לפי חודשי השנה
אני רוצה לעשות קונספט מעניין כעין סדרה ( כעין תבנית עם אלמנטים מתחלפים )
מדגדג לי משו , תנו לי רעיונות להמשיך:)

• הוסף לסימניות
חגים על מעגל השנה גנים הולך טוב מאוד יחד. ממיס את ההורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2088071:
חגים על מעגל השנה גנים הולך טוב מאוד יחד. ממיס את ההורים.

סליחה אבל לא הבנתי את הרעיון

• הוסף לסימניות
התכוונתי שבכל חודש פחות או יותר יש חג. ובכל חג יש אלמנטים משלו וזה מסמל את מעגל השנה.
וזה הולך טוב עם ילדים. בפורים מתחפשים ומצלמים בחנוטכה מול הנרות וכו, וככה זה ילדים מצולמים במעגל השנה. והורים אוהבים לראות את הילדים שלהם בתפחשושת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני מניח שרובכם מכירים את האופציה של בנק הפועלים "חודש חופש" מהמשכנתא פעם בשנה. (הקרן נדחית לסוף התקופה והריבית מתפרסת על משך המשכנתא)
היה לי רעיון בראש להפוך את זה למינוף, ישבתי לעשות על זה קצת חישובים פיננסיים ויצא לי משהו די בומבסטי שחשבתי לשתף.

הרעיון הוא: לקחת את החופש פעם בשנה באופן קבוע, ואת הכסף שמתפנה (נניח 5,000 ש"ח החזר חודשי) להעביר מיד להשקעה במדד S&P 500.

לפי החישוב שלי (על משכנתא של מיליון ש"ח ב-4.8% ריבית 30שנה):בכל פעם שעושים את זה, התשלום החודשי גדל בסכום זניח (באזור ה-20 ש"ח כל אחד יכול לעמוד בזה..). מצד שני, בסוף ה-30 שנה התקופה אמנם מתארכת ב-30 חודשים נוספים, אבל בתיק ההשקעות מצטבר סכום של כ-600,000 ש"ח! אחרי מס בחישוב 8% שנתי

בניתי
מחשבון גוגל שיטס מסודר שבודק את כל הנתונים האלו - הוא מחשב את הקפיצות בתשלום, הריבית שהבנק לוקח על הדחייה, והרווח נטו בתיק אחרי מס רווחי הון ריאלי (בניכוי אינפלציה).

לדעתי למינוף כזה אף אחד לא יתנגד אשמח לשמוע את דעתכם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה