- הוסף לסימניות
סליחה על הכפילות אני מעלה שוב לגולשי פורום שיווק וקופירייטינג, (ולא גולשים ע"י "ההודעות מהיממה האחרונה")
אני מחפש רעיון [עיצובי ו/או גרפי ו/או פרסומי] מפוצץ לבטאות רעיון דלהלן,
מיועד לבעל רשת כוללים ארצית שרובם ליטאים,
לאחרונה פתח כמה כוללים חסידיים,
אנו מעוניינים לתת לו משהו שיבטא וידגיש את המעלה של הכולל החסידי, שהוא משהו אחד שמכיל את "כולם", דהיינו כל החסידויות, וכוחו והשפעת תורתו (הנלמד בזכותו) מתפשט אצל כולם על ידיו ברשת שלו, וכמו"כ את ההכרת הטוב ש"כולם", דהיינו כל החסידויות חייבים לו.
נגעתי כאן בג' נקודות שהן קרובות א' לשנייה, אני רוצה שיבטא את א' מהם או את כולם.
הכיוונים שחשבתי לדוג' תמונות של בניינים של חסידויות ובנין גדול שלו, או רעיון דומה בלוגויים.
או למשל רעיון דומה לעשות בנין א' גדול של הכולל מהרשת שלנו, והרבה שבילים מכל החסידויות וכדו' וכו'.
אשמח לשמוע כיוונים ורעיונות, אני מסכים גם לשלם (כמה שנוהגים לשלם) על הרעיון שאקח בסוף.
בתודה מראש לכל העוזרים.
אני מחפש רעיון [עיצובי ו/או גרפי ו/או פרסומי] מפוצץ לבטאות רעיון דלהלן,
מיועד לבעל רשת כוללים ארצית שרובם ליטאים,
לאחרונה פתח כמה כוללים חסידיים,
אנו מעוניינים לתת לו משהו שיבטא וידגיש את המעלה של הכולל החסידי, שהוא משהו אחד שמכיל את "כולם", דהיינו כל החסידויות, וכוחו והשפעת תורתו (הנלמד בזכותו) מתפשט אצל כולם על ידיו ברשת שלו, וכמו"כ את ההכרת הטוב ש"כולם", דהיינו כל החסידויות חייבים לו.
נגעתי כאן בג' נקודות שהן קרובות א' לשנייה, אני רוצה שיבטא את א' מהם או את כולם.
הכיוונים שחשבתי לדוג' תמונות של בניינים של חסידויות ובנין גדול שלו, או רעיון דומה בלוגויים.
או למשל רעיון דומה לעשות בנין א' גדול של הכולל מהרשת שלנו, והרבה שבילים מכל החסידויות וכדו' וכו'.
אשמח לשמוע כיוונים ורעיונות, אני מסכים גם לשלם (כמה שנוהגים לשלם) על הרעיון שאקח בסוף.
בתודה מראש לכל העוזרים.
הנושאים החמים