הבו רעיונות יצירתיים

• הוסף לסימניות
בלית ברירה, לאחר שבת העוד לא שנתיים וחצי שלי לא עברה שום ועדת קבלה, ואף מקייטנת לא הסכימה לקבלה בשל בעית חוסר התאמה (אחת הסבירה בנימוס שאינה מקבלת גיל זה, והשניה קראה לילד בשמו ואמרה שזה יקשה עליהן להתעסק עם החלפת טיטולים), ולגמול אותה לא ילך ביומיים החלטנו שלוש אמהות אחיות לצרה לעשות קיטנה עוברת.
עד הרגע האחרון ניסיתי לאתר פתרון אחר אך משראיתי שאין בנמצא קבלתי עליי את העניין באהבה.
נערת תיכון תעזור לנו בחלק מהימים, אבל 3 פעמים תפולנה בחלקי.
וכאן הכדור נמסר אליכן, נשות החיל היצירתיות. יש לכן רעיונות איך ניתן להעסיק 3 קייטנים בגיל זה?
בריכה באה באופציה. מה עוד? ראיתי לא ממזמן בפורום שכן השחלת ממתקים בחוט ואהבתי. יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
בגיל שנתיים וחצי מה צריך יותר מגואש, בר בצק, פלסטלינה, טרמפולינה, בלונים ועוד??

• הוסף לסימניות
וכמובן - עוגיות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;805017:
זה כל הענין. לאכול אותו ולאפות את השאריות :)
זה מצחיק אותי, כי מצטיירת לי תמונה בדמיוני של שלושת הפספוסים האלו שאוכלים בתאבון את הבצק, וזה ככ מתלבש לי בעיקר על הבת שלי..:D:D
אבל זו תהיה ירושה מאמא שלה, כי גם אני אהבתי לאכול בצק בגיל שלה..

• הוסף לסימניות
זה גיל שעדיין קצת קשה למצוא פעילויות אטרקטיביות. הם ממש בגיל ביניים כזה. בין תינוקות לילדים.
בכל מיקרה כמובן יש את הדברים הקלאסיים של גואש, מדבקות, צבעים וכו.
אפשר להשחיל בייגלך על חוט ולקשור כשרשרת, ואז לאכול את השרשרת(יותר בריא מממתקים למיניהם)
אפשר כמובן להכין קרחונים, ואחר כך לאכול אותם (אפשר גם לקנות איגלויים ארוכים - זה גם תעסוקה לזמן לא מבוטל)
ואם זה באופציה, אפשר להושיב אותם לראות שירים על המחשב, משהו כמו בגן של דודו וכדו.
אפשר גם להדביק קיר שלם עם דפים\בריסטולים ולתת לילדים לקשקש עם גואש. זה ממש אטרקציה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;805037:
...כי גם אני אהבתי לאכול בצק בגיל שלה..

וגם לך ברוך השם לא קרה כלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;805042:
זה גיל שעדיין קצת קשה למצוא פעילויות אטרקטיביות. הם ממש בגיל ביניים כזה. בין תינוקות לילדים.
בכל מיקרה כמובן יש את הדברים הקלאסיים של גואש, מדבקות, צבעים וכו.
אפשר להשחיל בייגלך על חוט ולקשור כשרשרת, ואז לאכול את השרשרת(יותר בריא מממתקים למיניהם)
אפשר כמובן להכין קרחונים, ואחר כך לאכול אותם (אפשר גם לקנות איגלויים ארוכים - זה גם תעסוקה לזמן לא מבוטל)
ואם זה באופציה, אפשר להושיב אותם לראות שירים על המחשב, משהו כמו בגן של דודו וכדו.
אפשר גם להדביק קיר שלם עם דפים\בריסטולים ולתת לילדים לקשקש עם גואש. זה ממש אטרקציה...
סרטים על המחשב? ח"ו אין לך מושג מה דודו פישר יכול לעשות בנפשם הטהורה של הילדים.. האמהות לא ישלחו אליי יותר וחסל סדר קיטנה עוברת..:eek:
איגלויים ארוכים, אהבתי..:)

• הוסף לסימניות
להשכיב לפחות שעה לישון:p

• הוסף לסימניות
אולי בועות סבון?

• הוסף לסימניות
להדביק מדבקות על דפים, תאטרון בובות מאולתר אפילו מסתם בובות, להעמיד במרפסת גיגית מים וכלים שונים ולתת להם לשחק במים כאוות נפשם ואפילו סתם לשחק חופשי בבובות, לגו וכו',
ביתי בת שנתיים ורבע נהנת מאד מהדברים הנ"ל

• הוסף לסימניות
רעיון מלהיב ילדים מהצהרון של בני:

לוקחים כוס ח"פ יוצרים במרכז בסיסה חור בעובי קש ומשחילים קשית שתיה,
את פתח הכוס סוגרים במגבון לח עם גומיה.

בקערה מכינים מי אמה בריכוז בינוני,
טובלים את הכוס עם המגבון במים,
נושפים בקש ויוצא מהמגבון כמויות של בלונים וקצף להנאת הילדים.

- פעילות נוספת אהודה - זה תנועה וקצב עם גלגלים לכולם - יושבים בכסא ונוסעים, עושים רכבת, וכו' כמיטב הדמיון.

-את זה את בטח מכירה יש לפעילות הזאת זקן ארוך ולבן :) - צביעת שתי גלילי נייר טואלט הדבקתם אחד לשני סגירת צד אחד עם צלופן ציבעוני והרי לנו משקפת אהודה מאד על הילדים...

כל המשחקי אצבעות וכו'.
-

• הוסף לסימניות
לוקחים קופסא של תבלינים, ונותנים להם מלא קיסמים/גפרורים להשחיל בחורים.
ילדים בגיל הזה מאוד אוהבים את התעסוקה של השחלה.

• הוסף לסימניות
קופסא של מטרנה להשחיל פונפונים בפנים... (לעשות להם חור כמובן) ואז שהכל מתמלא שופכים שוב... צהלה ושמחה

• הוסף לסימניות
בגיל הזה יש כבר משחקי "חברה" שניתן לשחק:
עוגה עוגה...
גמד עומד ביער
"גשר מזהב"
לצאת ולהיכנס בשערים (גיל גבולי)

• הוסף לסימניות
ריתמוסיקה (תנועה בליווי מוסיקה), הרבה משחקי אצבעות, טיולים, פינת תחפושות.

• הוסף לסימניות
להשיט אוניות נייר בגיגית מים.
לתת להם מטפחות, נעלים וכל מיני אביזרים להתחפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;805037:
זה מצחיק אותי, כי מצטיירת לי תמונה בדמיוני של שלושת הפספוסים האלו שאוכלים בתאבון את הבצק, וזה ככ מתלבש לי בעיקר על הבת שלי..:D:D
אבל זו תהיה ירושה מאמא שלה, כי גם אני אהבתי לאכול בצק בגיל שלה..

וכך לא רק שתהיה לך תעסוקה ביום...,אלא גם בלילה.
הרבה כוכבים תראו בו...
"אי.......אמא ,הבטן!!!"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה