הבו רעיונות למכשושה > אתגר חדש!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה מה ש @ששונית כתבה לי:

הרעיון שלי זה לכתוב פיוט לחנוכה. על מדרש / הלכות / על הניסים וכד'
עם חרוזים משובחים של שור ומישור, אקרוסטיכון, וכד' כיד הספרות הטובה עליך.
בהצלחה בכל האופנים.

לדעתי- רעיון מדהים.
יכל להיות רעיון מדהים באמת רק שפיוט זאת נישה מאוד מסוימת.
אני מפחדת שאתגר כזה ייאש מראש חלק גדול מהכותבים. (כולל אותי...)

• הוסף לסימניות
מי שעונה על האתגר מקבל את האתגר עצמו?
:)...

בהצלחה רבה.

האתגר הזה לא קשה מידי?...

------
היצר הקופירייטרי והפרסומי שלי בוער להוציא קמפיין לזה.
אבל אניח לזה..

• הוסף לסימניות
@שריונה אני חושב שאתם צריכים למצוא אתגר לבד, זה כל העניין.

• הוסף לסימניות
והנה הודעה הישר מהבית הלבן
@טראמפ :לכתוב סיפור על אחת הכותרות בעיתון היומי.

קובעים תאריך או טווח תאריכים, שהסיפור צריך להתבסס על ידיעה כל שהיא - לא משנה גדולה או קטנה, שהופיעה בעיתון

• הוסף לסימניות
רציתי למשש את הדופק ולראות מה הציבור אוהב.

האתגר כבר סגור, אעלה אותו בזמני הפנוי.
את הג'ימייל בנו כמה עובדי גוגל, במסגרת 20% זמן פנוי לפרוייקטים אישיים שקיבלו מאת ההנהלה.
רק אומר.

• הוסף לסימניות
את הג'ימייל בנו כמה עובדי גוגל, במסגרת 20% זמן פנוי לפרוייקטים אישיים שקיבלו מאת ההנהלה.
רק אומר.

אם הם היו עושים זאת במסגרת % 80 זמן פנוי לפרוייקטים יכול להיות שהיינו מרוויחים כפול.
רק אומרת...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם הם היו עושים זאת במסגרת % 80 זמן פנוי לפרוייקטים יכול להיות שהיינו מרוויחים כפול.
רק אומרת...
את לא מכירה את הביטוי הנכון כל כך האומר, שב20% מהזמן שלנו אנו מספיקים 80% מהמטלות, בעוד ש20 האחוזים הנותרים מן המטלות גוזל מאיתנו 80% מזמננו?
אם היה להם 80% זמן פנוי לפרויקטים אישיים הם מן הסתם היו שותים יותר קפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה