כמה שעות את מוכנה להשקיע בזה?
אתר הצגת עבודות ומכירות.
האתר ישמש כפלטפורמה לפרסום עבודות (עיצוב, פיתוח אתרים) ומכירתם.
עמודים:
1. עמוד ראשי יציג רשימת עבודות, בראש העמוד יופיעו שדות פילטור לפי קטגוריות
2. עמוד להצגת הפרטים (יפתח לאחר בחירה בעבודה כל שהיא מהעמוד הראשי)
3. עמוד טופס רישום להוספת פרטים, + 5 תמונות
הערות:
1. מנגנון רישום וניהול משתמשים קצת כבד מידי, לכן אולי מספיק לאפשר פרסום אנונימי
2. שמירת התמונות יכול להיות מאתגר וכדאי להסתכל על דוגמאות באינטרנט, ולחשוב מראש איך לאחסן ולהציג אותם
3. שווה להשקיע ולהשתמש בEntity Freamwork, לדוגמה, לDB mongo יש את mongoose
רעיון שהיה עוזר לי לעיתים:
אתר שמעלים אליו תמונה אחת, והוא מאפשר לקבל אותה בגדלים שונים, כלומר, מקטין או מגדיל אותה בצורה מקצועית ואיכותית.
1. האתר לא ישמור את התמונה אלא יבצע המרה ויציע אפשרות הורדה של התוצאות
2. לביצוע המרת התמונה לגדלים שונים, יש לחפש ספרייה איכותית בnpm שהיא כבר תעשה את העבודה הזו, והאתר יציג את התוצאות (התמונות בגדלים השונים)
3. המשתמש יוכל לבחור לאילו גדלים ברצונו להמיר (500x440, 740x400 וכד')
4. תמיכה בסוגי תמונות (png, jpg...)
יכול להיות מאתגר, כי עיבוד/המרה תמונות זה נושא בפני עצמו, אבל גם מעניין, חשוב ושימושי.
אשמח לעזור באיחסן + דומיין על חשבוני למוצר הסופי.
אתר מתכונים.תודה על הרעיונות!!
אהבתי את הרעיון השני, הוא יותר נשמע לי בכיוון, אם כי הוא עדיין לא מספיק מעניין אותי.
אני רוצה משהו מגניב יותר, אולי משהו שקשור לאוכל, או לעיצוב חללים וכו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קיצור דרך לעבודה1 //