מידע שימושי הבו רעיונות מקוריים למשלוחי מנות

נכתב ע"י יפיתוש1;1210896:
אני מחפשת רעיון למשלוח מנות שקשור לדבורה
הכל דבש
אם את דוברת אידיש עוד יותר טוב, את יכולה לכתוב די בעסטע שוויגער/שכינה/שוועגערן
גם אם לא, את יכולה להכין עוגת דבש, קופסת דבש, דובשניות ועוד

ומה אני יכולה לעשות לסוכריות???
אני צריכה בעיקר רעיון..
תודה

את הרעיון של ברכת מעין שלוש אכן הגיתי, אולם את הרעיון של "על שלושה דברים" - ראיתי כאן באחד האשכולות.

נכתב ע"י נדנדה;1201532:
אני הכנתי מזרק ממולא בג'לי - צריך למלאות את המזרק כשה הג'לי עדיין נוזלי, היה חמוד מאוד אפשר גם למלאות שני צבעים של ג'לי ...

איך אוכלים את הג'לי מתוך המזרק? הוא יוצא כשמזריקים אותו?

משלוח מנות לכלה

למי יש רעיון של משלוח מנות ממשפחת החתן לכלה? לא משהו משוגע...

נכתב ע"י מירי456;1205875:
מי שמחפשת קופסת תרופות לתחפושת ולמשלוחי מנות של רופא
ראיתי שיש בבר-כל

מה ראית ? לא הבנתי

נכתב ע"י נורית;951241:
בענין אוכל מוכן למשלוח מנות:

אותי מאוד מגעיל אוכל שמישהו אחר הכין בבית,
אבל לזרוק זה בל תשחית, היו שנים שפשוט שלחתי את זה הלאה (לשכנים בבנינים אחרים....)
אלא תשקשיבו טוב טוב מה עשיתי שנה אחת:
נתתי לסבתא שלי את כל העוגיות שקיבלתי, והיא ממש התלהבה!!!!

מה היא הפחזבל שלך??

תות

למי יש רעיון חמוד למשלוח מנות בנושא "תות" ? (לא מסובך) איזה משהו נחמד שאפשר להכין שקשור לתות

קבצים מצורפים

• b1_DSC_8378.jpg
    KB 156.3 · צפיות: 154

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה