תחפושות לפורים הבו רעיונות - תחפושת לבן גיל שנתיים ותינוק בן חצי שנה

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי,
את הקטן לדובי חום,
הגדולה לדובי לבן
הלבשתי להם נעלי פרווה דובי, על גרביון תחרה,
זה היה מושלם!
בהצלחה!
הזמנתי תודה רבה!
אם יש לך תמונה לשלוח לי מאוד יעזור כדי להבין את הביצוע
ואיך זה נראה עם הגרביונים
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם!
התינוקי שלי בן 8 חודשים ומכניס לפה כל מה שרואה סביבו. לכן עלה לי רעיון לחפש אותו לטינקו
רוצה להדפיס לו על חולצה את הסמל של טינקו עם סלוגן רק שלא עולה לי רעיון לסלוגן שיהיה קצר קליל וקולע
הבו רעיונות...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם!
התינוקי שלי בן 8 חודשים ומכניס לפה כל מה שרואה סביבו. לכן עלה לי רעיון לחפש אותו לטינקו
רוצה להדפיס לו על חולצה את הסמל של טינקו עם סלוגן רק שלא עולה לי רעיון לסלוגן שיהיה קצר קליל וקולע
הבו רעיונות...
זה רעיונות של chatGPT:

איזה רעיון מתוק ומצחיק! 😄
הנה כמה סלוגנים קצרים, קלילים וקולעים שמתאימים ל“טינקו” וגם לרוח של תינוק שמכניס הכול לפה:

🍼 רעיונות לסלוגנים​

• "טינקו בפעולה"
  • "זהירות—בדרך לפה!"
  • "טינקו קטן, בולען גדול"
  • "אם זה על הרצפה—זה שלי"
  • "בודק טעם של הכול"
  • "טינקו: גרסת ה-8 חודשים"
  • "מתמחה בטעימות"
  • "אני לא מפיל—אני טועם"
  • "כפתור? קובייה? צעצוע?—טינקו!"
  • "Mini Tinko Mode: ON"

• הוסף לסימניות
זה רעיונות של chatGPT:

איזה רעיון מתוק ומצחיק! 😄
הנה כמה סלוגנים קצרים, קלילים וקולעים שמתאימים ל“טינקו” וגם לרוח של תינוק שמכניס הכול לפה:

🍼 רעיונות לסלוגנים​

• "טינקו בפעולה"
  • "זהירות—בדרך לפה!"
  • "טינקו קטן, בולען גדול"
  • "אם זה על הרצפה—זה שלי"
  • "בודק טעם של הכול"
  • "טינקו: גרסת ה-8 חודשים"
  • "מתמחה בטעימות"
  • "אני לא מפיל—אני טועם"
  • "כפתור? קובייה? צעצוע?—טינקו!"
  • "Mini Tinko Mode: ON"

"זהירות: [שם התינוק] בטעימות"

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם!
הבו רעיונות...
תכתבי את הפרסומת של טינקו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה