הבו רעיונות..........

• הוסף לסימניות
מה מביאים לחתן לפגישות שבין הארוסין לחתונה??????

(לא דברים גדולים כמו חפתים, ארנק וכו'. אלא סוג של של משהו קטן וחמוד לתשומת לב )

• הוסף לסימניות
מחזיק מפתחות עם משפט חמוד
כוס עם שוקולדים או ג'לים עם תמונה או כיתוב חמוד על זה
וכו

• הוסף לסימניות
אם כבר, לא החתן אמור להביא לכלה? גבר אוהב אישה 'מקבלת', זו עצה טובה עד מאה ועשרים

• הוסף לסימניות
שמעתי רעיון מגניב:
ספל שחור שעליו תמונה שמוצגת כשמוזגים לתוכו משהו חם,
עליו מדפיסים את ההזמנה של החתונה עם או בלי תמונה
וכותבים: מוזמן בחום...

• הוסף לסימניות
ע"פ זכרוני
היה בנדון פסק מגדולי ישראל
ובהם הרב אלישיב שהוציא מכתב שהתפרסם בזמנו בהיכלי הישיבות
שזה פשוט - אסור!!!

• הוסף לסימניות
מחזיק מפתחות כסוף עם חריטה שכשפותחים אותו יש תמונה (לא כל העולם צריך לראות...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפתית;1090928:
ע"פ זכרוני
היה בנדון פסק מגדולי ישראל
ובהם הרב אלישיב שהוציא מכתב שהתפרסם בזמנו בהיכלי הישיבות
שזה פשוט - אסור!!!

לא רוצה לעורר פה סערה, אבל יש משהוא בדברי קטיפתית,
יש בעיה הלכתית להביא מתנות לכלה לפי מה שאני יודעת (מבעלי, לא צטטתי רב כרגע)
לכן יש כאלה שמקפידים לומר שזה מהאמא וכו'.

(בכל אופן אותי די מצחיק שמביאים מחזיק מפתחות עם איזה קשקוש ואומרים שזה מהאמא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1091466:
(בכל אופן אותי די מצחיק שמביאים מחזיק מפתחות עם איזה קשקוש ואומרים שזה מהאמא)

אני הבאתי מחזיק מפתחות עם מפתח של בית הורי וכיתוב: "ביתנו- ביתך". אז זה יכול להיות מהאמא... (או מהאבא, או הסבא) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה