הבזק מפורים---

• הוסף לסימניות
היי!
בוקר טוב!
אוקיי, מצאתי את זה בין קירצוף לשפשוף (של מסך המחשב כמובן;))
דמות שצוירה לקופה בבית שמש לפני פורים, רצה בעיתונות וברחובות בכמה וריאציות.
חגגתי במיוחד שהם ביקשו דווקא עליז וקומי--- מה שאני הכי אוהבת.
אשמח לשמוע את חו"ד!
ים הצלחות והמשך יום מקסים לכולם!
צפה בקובץ המצורף 291358

קבצים מצורפים

• 12.PNG
    12.PNG
    KB 57.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מדליק!

• הוסף לסימניות
חמוד!
נראה אבא של הילד מתמונת הפרופיל שלך:)

• הוסף לסימניות
אוי איזה עסיסי

כמו כל האיורים המדהימים שלך!
אין, אין דברים כאלו...:eek::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
היי יפית. גם אני עשיתי כמה דמויות לקופה בית שימשית.
הנה אחת מהם.
מאוד חמוד האיור שלך. עסיסי ולבבי.

קבצים מצורפים

• ופרצת.jpg
    KB 238.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לטעמי להחריד!
איזה כיף.
מבחינת העגלגלות שלו. לכובד ולמסה שמושפעים מגרביטציה יש חוקים משלו בציור. אי אפשר לצייר בטן עגולה סתם, היא צריכה להיות כבדההה, ונשפכת קצת, והמכנסיים עומדים בצורה מסויימת, לא ככה איך שיוצא.
אבל, לא משהו שמודעות וחשיבה איורית לא יכולים לתקן. עוד נקודה,
הידיים.
אני מזהה כאן נסיון להיות מושפע מסגנון ידיים של ציירים מסוימים במגזר, נכון? המלצתי, תתרחקי מזה, ותמצאי את הידיים "שלך".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2050140:
לטעמי להחריד!
איזה כיף.
מבחינת העגלגלות שלו. לכובד ולמסה שמושפעים מגרביטציה יש חוקים משלו בציור. אי אפשר לצייר בטן עגולה סתם, היא צריכה להיות כבדההה, ונשפכת קצת, והמכנסיים עומדים בצורה מסויימת, לא ככה איך שיוצא.
אבל, לא משהו שמודעות וחשיבה איורית לא יכולים לתקן. עוד נקודה,
הידיים.
אני מזהה כאן נסיון להיות מושפע מסגנון ידיים של ציירים מסוימים במגזר, נכון? המלצתי, תתרחקי מזה, ותמצאי את הידיים "שלך".

תודה תודה על הביקורת המפורטת! עכשיו אני יודעת על מה להתמקד באימונים ובלימוד.
אם כי, זו לא אמורה להיות בטן שנשפכת, רק מכנסיים גבוהות במיוחד--- אבל כמדומני שהבנתי למה כבודו התכוון.

והידיים-
בול פגיעה.
אבחנה חדה כתער.

ואם אני אוהבת את הסגנון (בלי קשר אל אותו מאייר ספציפי), ולא מתוך צמצום מושגים- צפיתי בהמון סוגי וריאציות של ידיים אצל המון ציירים- גם כאלה מחוץ לשטעטל- ובכל אופן אני מרגישה קשר נפשי עמוק אל הסגנון שהתפתח אצלי, ורק אחרי שהוא התחיל לצבור תאוצה- קלטתי שהוא קצת הרבה דומה לסגנון קיים.
מה דעתכם?
עדיין לחפש את הידיים שלי, או להסתפק באלה המחוברות לזרועותיי?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;2049925:
היי יפית. גם אני עשיתי כמה דמויות לקופה בית שימשית.
הנה אחת מהם.
מאוד חמוד האיור שלך. עסיסי ולבבי.

איזה יופי!!! אהבתי מאוד! קופצני, שמח ויחד עם זה מכובד. כלבבי.
קופות בית שמש היו בסטייל השנה:)

כואב לי הראש רק מלנחש באיזו מהירות יצרתם את זה---

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפית את אלופה ובמיוחד בקו קומי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה