הבחורצ'יק שלי

• הוסף לסימניות
תמונה ללא עריכה או עיבוד - רק חיתוך
פעם שניה בסה"כ שאני מעלה פה...
אשמח לתגובתכן!

קבצים מצורפים

• DSC_5768.JPG
    KB 475.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תודה על הצלצולים
אבל ביקשתי אם אפשר חוות דעת בתגובות...!
אני די חדשה בתחום ואין לי מושג איך זה נראה בעין מקצועית.

• הוסף לסימניות
חפציבה יקרה שיהיה לך הרבה הצלחה בהתלמדות
לעניננו....
1. נתחיל בדבר הטוב זה שהתמונה צולמה עם הולכת עין מעולה, המבט לכיוון שמאל ולכן כל השטח, הספייס שליד הילד זה בצד שמאל אז יפה מאד
2. קרופ/חיתוך- המנעי מלחתוך ידיים ורגליים זה קצת כואב ולא נעים
3. תאורה- שימי לב לכתם השמש על הפנים שזה לא מחמיא ובכלליות כיוון האור נראה לא נכון, איך יכולים לראות? א. תמיד רצוי וכדאי שיראו את האור והתאורה בעיניים ב. האור חייב לשמש אותך כמו תאורה כמו פלאש, אם זה ע"י שזה משמש אותך כתאורה אחורית לשיער אז השמש צריכה להיות מאחור יותר, אם זה תאורה לפנים אז את צריכה שהשמש או האור בכללי יהיה מול הפנים של הילד

מקווה שהובנתי
הרבה הצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרת לי מאד!
אגב, הייתי חייבת לחתוך שם כי בצד השני היה ילד שזז..
וסתם כך, אני לא מבינה איך צלמות יכולות להסתדר גם עם הכריזות של הילדים וגם עם התכנון של התמונה בדיוק לפי התאורה, הרקע וכו'
אולי תחכימו אותי בענין...

• הוסף לסימניות
כיוון אני עומדת מראש במקום שאני רוצה כדי שהתמונה תצא איך שבא לי אח"כ אני אומרת לילד שנמצא מולי איך לעמוד/לשבת או בעצם לא אומרת לו כלום אבל מדברת איתו מצחיקה אותו, מבטיחה לו מלאן סוכריות ובינתיים מצלמת הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה