נכתב ע"י kinly;1353214:בועז גולן עורך חדשות 0404 בראיון: "החיפושים אחר תלמיד הישיבה בירושלים נמשכים, מקווים שהוא לא נחטף, אך אנחנו רואים התעלמות בכלי התקשורת הכללית בגלל שמדובר בבחור חרדי, מדובר ביחס מחפיר - פשוט בושה, לאחר שמחיתי על הנושא - עיתונאים התקשרו ואמרו לי שאני צודק, ציפיתי לראות את תמונת הנעדר בעיתונים הכלליים אבל לצערי זה לא קרה, לצערי רואים הבדל מבחינת סיקור תקשורתי בין נעדר חרדי לנעדרים מהמגזר הכללי".
צחוק מכאיבנכתב ע"י מילה בסלע;1353218:אם זו אכן חטיפה- חמאס די נדפק... במילים אחרות: לא משתלם לחטוף חרדי, העסק 'מת'- תחטפו חילוני או 'סרוג' והארץ תבער...
נכתב ע"י kinly;1353178:בקשת המשפחה
נכתב ע"י kinly;1353221:מהדורת חצות בסקופים: החשש לחייו של הבחור הנעדר - דודו אשר אייזנמן בראיון היישר מזירת החיפושים: אפשרות החטיפה עלתה על השולחן, אך אנו לא יודעים כיצד במשטרה מתייחסים לכך. רק נותר לנו לקוות שהוא עדיין בחיים. הוריו שבורים ומקווים שכל זה יסתיים במהרה!
נכתב ע"י kinly;1353214:בועז גולן עורך חדשות 0404 בראיון: "החיפושים אחר תלמיד הישיבה בירושלים נמשכים, מקווים שהוא לא נחטף, אך אנחנו רואים התעלמות בכלי התקשורת הכללית בגלל שמדובר בבחור חרדי, מדובר ביחס מחפיר - פשוט בושה, לאחר שמחיתי על הנושא - עיתונאים התקשרו ואמרו לי שאני צודק, ציפיתי לראות את תמונת הנעדר בעיתונים הכלליים אבל לצערי זה לא קרה, לצערי רואים הבדל מבחינת סיקור תקשורתי בין נעדר חרדי לנעדרים מהמגזר הכללי".
מי יודע אם לא קשור שני דברים אלונכתב ע"י GTV;1353250:סתם מעניין, ידוע לי שיש בבית זית מאגר מים גדול ועמוק, למה לא מזכירים חיפושים במאגר?
נכתב ע"י GTV;1353250:סתם מעניין, ידוע לי שיש בבית זית מאגר מים גדול ועמוק, למה לא מזכירים חיפושים במאגר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים