הבחור אהרון סופר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1353214:
בועז גולן עורך חדשות 0404 בראיון: "החיפושים אחר תלמיד הישיבה בירושלים נמשכים, מקווים שהוא לא נחטף, אך אנחנו רואים התעלמות בכלי התקשורת הכללית בגלל שמדובר בבחור חרדי, מדובר ביחס מחפיר - פשוט בושה, לאחר שמחיתי על הנושא - עיתונאים התקשרו ואמרו לי שאני צודק, ציפיתי לראות את תמונת הנעדר בעיתונים הכלליים אבל לצערי זה לא קרה, לצערי רואים הבדל מבחינת סיקור תקשורתי בין נעדר חרדי לנעדרים מהמגזר הכללי".
עשיתי חיפוש בגוגל "אהרון סופר" והתוצאות פשוט התעלמות, עד העמוד השלישי הוא לא הוזכר כלל, בעמוד השלישי הוא סוף סוף הוזכר פעם אחת ע"י ככר השבת.
בושה וחרפה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1355545:
עשיתי חיפוש בגוגל "אהרון סופר" והתוצאות פשוט התעלמות, עד העמוד השלישי הוא לא הוזכר כלל, בעמוד השלישי הוא סוף סוף הוזכר פעם אחת ע"י ככר השבת.
בושה וחרפה!!!

פרוג לא עלה? תמהני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1355555:
אם אפשר למקד בבקשה מי אמור להתביש.
תודה
מה היה קורה אם הצעיר הנעדר היה מת"א, נניח סטודנט באוניברסיטה העברית? מי אחראי להבדל? ובכן, הוא אמור להתבייש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1355536:
שמעתי שהמשפחה פרסמה סרטון בקשה לציבור, יש למישהו?
יש שם נשים.
אם את רוצה אני יכולה לנסות לשלוח למייל.

• הוסף לסימניות
בחור בן 16 נעלם בבני ברק. לא ידועים לי פרטים.

• הוסף לסימניות
ניתקלתי לא פעם ברחובות העיר במודעות עם הכותרת "נעדר" פרטי הנעדר, תמונתו. עד היום הוא היה חילוני.
לא היה איזכור בעיתונות החרדית כלל גם לא בחילונית.
לא כל נעדר זוכה לפרסום אז אין מה להתבייש כשהוא חרדי.

בעתון "המודיע" אתמול, פורסם על בת 5 שנהרגה בתאונת דרכים. באותו יום נהרגו עוד כמה ברחבי העולם בתאונות דרכים. רק הילדה הזו פורסמה. למה? כי בת להורים חרדים.
בעיתון מקומי- פרסומים על הקורה בעיר
בעיתון חרדי-פרסומים על הקורה בצבור החרדי.
זה טבעי ונורמלי שככל שהדבר קרוב יותר לציבור הקוראים הוא יפורסם בעיתון המתאים.
אז שוב אין מה להתביש שמפורסם יותר אצלינו ולא בתקשורת הכללית.

אולי היה צריך יותר התעוררות בציבור שלנו? יתכן. ואני באמת קצת בושה בעצמ. לא התפללתי מספיק.
אני הולכת עכשיו לומר תהילים לשובו של אהרון בן חולדה בבריאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1355616:
ניתקלתי לא פעם ברחובות העיר במודעות עם הכותרת "נעדר" פרטי הנעדר, תמונתו. עד היום הוא היה חילוני.

בעתון "המודיע" אתמול, פורסם על בת 5 שנהרגה בתאונת דרכים. באותו יום נהרגו עוד כמה ברחבי העולם בתאונות דרכים. רק הילדה הזו פורסמה. למה? כי בת להורים חרדים.

אולי היה צריך יותר התעוררות בציבור שלנו? יתכן. ואני באמת קצת בושה בעצמ. לא התפללתי מספיק.
זה לא נעדר סתם, זה נעדר על רקע מצב בטחוני מתוח.

• הוסף לסימניות
מאתר כיכר השבת

דיווח: ייתכן והחמאס קשור להיעלמותו של אהרון סופר
לפי דיווח בדיילי ניוז, ייתכן ופעילי ארגון הטרור חמאס
קשורים להיעלמותו של תלמיד הישיבה החרדי אהרון סופר.
בדיווח הוזכר כי בפרשת חטיפת שלושת הנערים נטען בתחילה כי חמאס אינו קשור לאירוע
כשהארגון אף לא ניסה לנהל משא ומתן - בניסיון לערוך הדמייה בין המקרים.
תפילות בעולם למען אהרון בן חולדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1355555:
אם אפשר למקד בבקשה מי אמור להתביש.
תודה
התקשורת המתעלמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1355616:

ההבדל הוא שזו ידיעה בעלת ערך חדשותי גדול.
ובכל זאת מתעלמים!

• הוסף לסימניות
למה?
מה אני לא יודעת שהופך אותו ליותר מנעדר רגיל?

גבר בן 23 נורמלי נעלם בטיול ביער ירושלים,
בהחלט יכול להיות שזה על רקע לאומני, ובהחלט יכול להיות שלא.

(סתם כך, הורים שמציעים למוצא 30,000$ כנראה לא ממש עניים... או שיש להם סיבה מיוחדת להציע את זה, תחשבו גם על כיונים כאלו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1355765:
למה?

(סתם כך, הורים שמציעים למוצא 30,000$ כנראה לא ממש עניים... או שיש להם סיבה מיוחדת להציע את זה, תחשבו גם על כיונים כאלו)

אין לי להציע 30,000% אבל אם חלילה הילד שלי.. הייתי ממשכנת את הדירה שלי וחיה בחובות כל חיי רק בשביל לראות אותו חי מול עיני.
ליבי על ההורים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1355765:
למה?

בקשר לכסף אני ממש לא מסכימה,יכול להיות שהם לא מתקרבים בכלל לקו של העשירים.
איזה הורה לא היה משלם למוצא כסף והרבה!!!
כל הורה ח"ו היה משלם המון המון כסף בשביל כזה דבר.
לא קשור פה עני או עשיר.
שנשמע רק בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
נו, באמת, מאה אלף שקל זה לא כסף. אם זה רק מה שהם מציעים זה אומר שהם ממש לא אמידים. אזרחים אמידים מציעים מליונים בעד בניהם.

• הוסף לסימניות
בארה"ב זה דבר מקובל להציע סכום כסף, גם בגניבות וכדו'.

טוב בסדר....
בשביל זה זה היה בבהיר, שלא תדברו על זה, אלא רק תנסו לפתוח את הראש לעוד כיוונים.

ובהחלט יכול להיות שזה על רקע לאומני, אף אחד לא שולל כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה