חדשות בעולם הבחירות בארצות הברית, איך בוחרים? ותתפללו על דונלד טראמפ! (¬_¬ )

מצב
הנושא נעול.
הימורים תמיד עושים מהבטן ומבוססים על אינטואיציה
ולכולנו הלב אומר טראמפ
השאלה מה הנתונים בשטח
כן אבל כשאזרחי ארה"ב קוראים כמה כספים אנשים הימרו על דונלד, זה נותן להם תחושה שהוא הסוס המנצח, לא?

כן אבל כשאזרחי ארה"ב קוראים כמה כספים אנשים הימרו על דונלד, זה נותן להם תחושה שהוא הסוס המנצח, לא?
אז מה אתה בעצם אומר? שיכול להיות שהחבר'ה של ביידן המרו על טראמפ כדי לתת להם תחושת ביטחון שהם מנצחים?!
אין לדעת. הכל יכול להיות.
זה ברור שיש פה גם המון לוחמה פסיכולוגית

ציטוט מעניין שקראתי היום בהמבשר.
"
הסופר ואיש
השמאל הרדיקלי מייקל מור,
שחזה בדייקנות את עלייתו של
טראמפ לשלטון הרבה לפני כולם,
הגדיר היטב את התחושה
השבוע כשאמר כי:
"אני לא יודע אם
טראמפ ינצח, אבל אני יודע שהוא
עצמו חושב שהוא הולך לנצח. ואם
טראמפ חושב כך, גם אני חושב כך.
כי הוא יותר חכם מכולנו"
מייקל מור גם הכריז בהחלטיות שרומני ינצח את אובמה...
הוא פשוט איש שמאל רדיקלי שחושב שכך הוא מביא מצביעים דמוקרטיים לקלפי
פעם שעברה הוא קלע פוקס, בסדר

וזאת מנין?
אני הסתמכתי על זה:
ה-אתר של שקלול כל הסקרים וההימורים

זה ישן!
מלפני שבועיים

9000000 איש כבר הצביעו היום תוך 3 שעות זה המון

50/50
מהמרת שיהיה הפרשים ממש קטנים
לפי רוב הסקריםם המתבססים על נתונים מהשטח.
בדיבור האנשים של טראמפ בחלק מהמקומות מפחדים הגיד בקול למי הם בוחרים מחשש לחרם, איבוד מקום עבודה וכו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה