חדשות בעולם הבחירות בארצות הברית, איך בוחרים? ותתפללו על דונלד טראמפ! (¬_¬ )

מצב
הנושא נעול.
גם בניו יורק אפשר להצביע כך?
למרות שהקול שלנו לא ישפיע , לפחות נדע שצייתנו לרבנים?
אפשר להצביע כך בכל המדינות בארה"ב,
לאלו שמצביעים מחוץ לארה"ב, נכנסים, כותבים את שם המדינה שבה אתם רשומים,
וממשיכים לפי ההוראות השונות לכל מדינה.
צריך כתובת במדינה שבה אתם רשומים וכן מס' ביטוח לאומי אמריקאי. (SSN)
הנה הקישור שוב

ציטוט חדשותי: גורם בצוות הקמפיין של ביידן . ביידן יכול להיכנס לבית הלבן גם בלי לנצח בפלורידה או בפנסילבניה . ע"כ כ"כ גאוני שיש לי תחושה שהיועץ קורא את האשכול הזה . בקיצור מחר כותרת ראשית 278 פחות 20 זה 258 , מדהים!

ציטוט חדשותי: גורם בצוות הקמפיין של ביידן . ביידן יכול להיכנס לבית הלבן גם בלי לנצח בפלורידה או בפנסילבניה . ע"כ כ"כ גאוני שיש לי תחושה שהיועץ קורא את האשכול הזה . בקיצור מחר כותרת ראשית 278 פחות 20 זה 258 , מדהים!
הסבר ?

בינתיים ב-2 מדינות טראמפ שהתפרסמו מוביל ;)

מתעדכן.
לא שידור חי:(.

לא עובד

ג"כ מתעדכן
המשדר בקול חי מתחיל נראה לי ב2:30

1604444115801.png

יש עוד סיבות הגיוניות לחשוב שביידן יגבר על טראמפ יותר מאשר קלינטון ב 2016 מלבד הסקרים?

אני מכיר הרבה סיבות הפוכות - למה שטראמפ ייקח עוד יותר מאז.

ואם אכן זה כך והדבר היחיד שמשכנע לנצחונו הצפוי של ביידן זה הסקרים, אז החיים תותים...
תכלס טראמפ עשה בלאגן לא קטן לארה"ב, אין ספק שהמעמד הבינלאומי של ארה"ב ירד. זה נראה כאילו חלקים גדולים ומשמעותיים בעולם כמו האיחוד האירופי מחכים לסוף עידן טראמפ הלילה או בעוד 4 שנים, כדי לחזור להתנהלות של שיתוף פעולה וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה