חדשות בעולם הבחירות בארצות הברית, איך בוחרים? ותתפללו על דונלד טראמפ! (¬_¬ )

מצב
הנושא נעול.
זה מה שיצא לי.
איפה הטעות שלי או שלך?
כתבת במיין 4 רפובליקנים
וזה לא נכון במיין זה מתחלק בין המפלגות 3 הלכו לביידן ואחד לטראמפ
גם בנברסקה זה מתחלק בין המועמדים וטראמפ קיבל 4 וביידן 1.

זה מה שיצא לי.
איפה הטעות שלי או שלך?
חבל על כל ההסתבכות.
טראמפ אוחז כעת ב216 (כולל אלסקה).
גורגיה צ. קרוליינה ופנסילבניה הם יחד 51 אלקטורים.
בשביל שטראמפ ינצח הוא זקוק ל54 מינימום.

ביידן עדיין הפייבוריט בעיקר בגלל שסופרים את קולות הדואר שם יש לו יתרון משמעותי

תעזרו לי עם זה:
טראמפ אוחז ב216 (כולל אלסקה) - אם הוא מקבל את פנסילבניה (20) מישיגן (16) גורגיה (16) = 268
ביידן אוחז ב244 (כולל נבדה) - אם הוא מקבל את צ. קרוליינה (15) ויסקונסין (10) = 269
לאן נעלם עוד אלקטור אחד?

פינדרוס בטוח בחוץ. ;)
השאלה אם נתניהו גם.. :rolleyes:

אם נלך על הרגשת הלב שלי, כן.
ההרגשה אומרת שחבל על דאבדין אבל טראמפ לא ישאר בבית הלבן.
יהיה לו זמן בבית להצטער על חלק מההתבטאויות המיותרות שלו על אישיים כמו ג'ון מקיין.

מקווה להתבדות

פינדרוס בטוח בחוץ. ;)
השאלה אם נתניהו גם.. :rolleyes:

אם נלך על הרגשת הלב שלי, כן.
ההרגשה אומרת שחבל על דאבדין אבל טראמפ לא ישאר בבית הלבן.
יהיה לו זמן בבית להצטער על חלק מההתבטאויות המיותרות שלו על אישיים כמו ג'ון מקיין.

מקווה להתבדות
מקווה שהעליון לא יפסוק לפי הרגשות הלב שלך;)

תעזרו לי עם זה:
טראמפ אוחז ב216 (כולל אלסקה) - אם הוא מקבל את פנסילבניה (20) מישיגן (16) גורגיה (16) = 268
ביידן אוחז ב244 (כולל נבדה) - אם הוא מקבל את צ. קרוליינה (15) ויסקונסין (10) = 269
לאן נעלם עוד אלקטור אחד?
ביידן אוחז ב245 יש אלקטור אחד מנברסקה שביידן לקח

טראמפ נראה בחוץ
בסה"כ ביידן לא כל כך בעייתי בבלפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה