חדשות בעולם הבחירות בארצות הברית, איך בוחרים? ותתפללו על דונלד טראמפ! (¬_¬ )

מצב
הנושא נעול.
עמיחי שטיין: ולעדכון מערים האדומות בארה"ב:

ג'ורג'יה: עוד 25,000 קולות שלא נספרו. טראמפ מוביל - הפער בינו לביידן עומד על 18,540.

אריזונה: הפער לטובת ביידן הוא 68,000 קולות. יש עוד 430,000 קולות לספור - טראמפ צריך 60% מאותן קולות כדי לזכות. לא בלתי אפשרי, אבל יהיה קשה.

אם טראמפ זוכה בשתיהן: פנסילבניה היא זו שתכריע את הבחירות

עמיחי שטיין: ולעדכון מערים האדומות בארה"ב:

ג'ורג'יה: עוד 25,000 קולות שלא נספרו. טראמפ מוביל - הפער בינו לביידן עומד על 18,540.

אריזונה: הפער לטובת ביידן הוא 68,000 קולות. יש עוד 430,000 קולות לספור - טראמפ צריך 60% מאותן קולות כדי לזכות. לא בלתי אפשרי, אבל יהיה קשה.

אם טראמפ זוכה בשתיהן: פנסילבניה היא זו שתכריע את הבחירות
הספירה באריזונה לפי הצפי עומדת לקחת כמה ימים:(

בפנסילבניה צריך ביידן לזכות בחצי מליון קולות מתוך פחות מ700 אלף בשביל לזכות.

אם טראמפ מנצח בפנסילבניה וגורגיה אבל מפסיד באריזונה לאן זה הולך ?

אני לא קראתי את כל מה שכתוב אבל אני שואל כמה שאלות.
1. בגורגיה טראמפ כנראה בעז"ה מנצח?
2. בצפון קרולנייה טראמפ? ולמה כבר מאתמול אוחזים ב 89%?
3. פנסילבניה טראמפ?
4. נוודה? למה כבר מאתמול אוחזים ב 75%? שם יש סיכוי שטראמפ ינצח?

אם 4 המקומות האלה של טראמפ הוא מנצח!
3 כבר אצלו כרגע נשאר את ה4 שתקוע ב 75 %

תכל'ס:
בחירות זה הספורט של החרדים. (ספורט אני מתכוון מה שקורה באיצטדיון בלומפילד; לא חיזוק שרירי הגוף בכדי שיהיה הרבה כח ללמוד).

הבחירות בארה"ב הם דוגמה טובה לזה - כי אף אחד לא באמת מודאג באמת מאיך החיים שלו ימשיכו אם איקס יבחר או לא. אבל ככה זה בספורט: אני אוהד של איקס. הסיבה לא באמת חשובה, העיקר שזו הקבוצה שלי.

תחשבו על זה, זה אחד לאחד.

רק מה, יש חסרון אחד בולט: בבלומפילד, המשחק נגמר כמעט תמיד על המגרש. ביציאה כבר יודעים מי צוהל ומי בוכה, (ומי נותן מכות למי). ואפשר כבר לקשקש על מי אשם, הקפטן, השוער או השופט.

בספורט של הבחירות, לאחרונה יותר מידי פעמים, הריגוש הגדול של ליל הבחירות נגמר בתחושה חמצמצה של לאן זה הולך, איפה סופרים מעטפות ומי סופר ואיפה צריך לעצור את הספירה. ):

נערך לאחרונה ב:
בספורט של הבחירות, לאחרונה יותר מידי פעמים, הריגוש הגדול של ליל הבחירות נגמר בתחושה חמצמצה של לאן זה הולך, איפה סופרים מעטפות ומה בעצם יצא מזה. ):

מצד שני, זה ספורט הרבה יותר כייפי....
תחושת המתח נותנת אתגר!!......

תכל'ס:
בחירות הם הספורט של החרדים. (ספורט אני מתכוון מה שקורה באיצטדיון בלומפילד; לא חיזוק שרירי הגוף בכדי שיהיה הרבה כח ללמוד).

הבחירות בארה"ב הם דוגמה טובה לזה - כי אף אחד לא באמת מודאג באמת מאיך החיים שלו ימשיכו אם איקס יבחר או לא. אבל ככה זה בספורט: אני אוהד של איקס. זהו.

רק מה, יש חסרון אחד בולט: בבלומפילד, המשחק נגמר כמעט תמיד על המגרש. ביציאה כבר יודעים מי צוהל ומי בוכה, (ומי נותן מכות למי). ואפשר כבר לקשקש על מי אשם, הקפטן המאמן או השופט.

בספורט של הבחירות, לאחרונה יותר מידי פעמים, הריגוש הגדול של ליל הבחירות נגמר בתחושה חמצמצה של לאן זה הולך, איפה סופרים מעטפות ומה בעצם יצא מזה. ):
אי אפשר להכחיש שיש בזה משהו
אבל בהסתכלות אחורה אל שלל הנשיאים שהיו
רואים פערים במה שעשו למען ישראל והיהודים
וטוב כמו טראמפ אולי לא היה לנו מימות כורש.
אני מקווה מאוד שהוא יזכה גם בגלל שזה יוסיף לכבוד הקב"ה בעולם
מי שדאג כ"כ לעמו, יקבל את שכרו.

קבלתי עדכון מאחד שדיבר עם הרב טורנהיים
והוא טוען [למרות שהוא מסתייג מ"נבואות" וכו'...] שטראמפ יקח במאת האחוזים!!!!! -
תוכן הפסוקים חד משמעי!
אז אל ייאוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למי שמבין אידיש
יש פה שני רעיונות עם בעריש טורנהיים שחושב שביידן יעשה את זה
ולמטה יותר יש את של מאיר טורנהיים שאומר די ברור שטרמפ יקח אותו

תכל'ס:
בחירות הם הספורט של החרדים. (ספורט אני מתכוון מה שקורה באיצטדיון בלומפילד; לא חיזוק שרירי הגוף בכדי שיהיה הרבה כח ללמוד).

הבחירות בארה"ב הם דוגמה טובה לזה - כי אף אחד לא באמת מודאג באמת מאיך החיים שלו ימשיכו אם איקס יבחר או לא. אבל ככה זה בספורט: אני אוהד של איקס. הסיבה לא באמת חשובה, העיקר שזו הקבוצה שלי.

רק מה, יש חסרון אחד בולט: בבלומפילד, המשחק נגמר כמעט תמיד על המגרש. ביציאה כבר יודעים מי צוהל ומי בוכה, (ומי נותן מכות למי). ואפשר כבר לקשקש על מי אשם, הקפטן, השוער או השופט.

בספורט של הבחירות, לאחרונה יותר מידי פעמים, הריגוש הגדול של ליל הבחירות נגמר בתחושה חמצמצה של לאן זה הולך, איפה סופרים מעטפות ומי סופר ואיפה צריך לעצור את הספירה. ):
בעל ה''אז נדברו'' כתב את זה בבחירות המונציפאליות וגם המונדיאל היה אז בעיצומו

אני לא קראתי את כל מה שכתוב אבל אני שואל כמה שאלות.
1. בגורגיה טראמפ כנראה בעז"ה מנצח?
2. בצפון קרולנייה טראמפ? ולמה כבר מאתמול אוחזים ב 89%?
3. פנסילבניה טראמפ?
4. נוודה? למה כבר מאתמול אוחזים ב 75%? שם יש סיכוי שטראמפ ינצח?

אם 4 המקומות האלה של טראמפ הוא מנצח!
3 כבר אצלו כרגע נשאר את ה4 שתקוע ב 75 %
1. כן (עוד כ50 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ18 אלף - ביידן נזקק לכ34 אלף קול מתוכם).
2. ספק (עוד כ320 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ80 אלף - ביידן נזקק ל200 אלף קול מתוכם).
3. ספק (עוד כ700 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ164 אלף - ביידן נזקק ל440 אלף קול מתוכם).
4. ספק (עוד כ175 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת ביידן - עומד על כ8 אלף - טראמפ נזקק ל92 אלף קול מתוכם).

עריכה:
באריזונה יש עוד כ345 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת ביידן - עומד על כ70 אלף - טראמפ נזקק ל207 אלף קול מתוכם.

נערך לאחרונה ב:
1. כן (עוד כ25 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ18 אלף - ביידן נזקק לכ21 וחצי אלף קול מתוכם).
2. ספק (עוד כ320 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ80 אלף - ביידן נזקק ל240 אלף קול מתוכם).
3. ספק (עוד כ700 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ164 אלף - ביידן נזקק לחצי מיליון קול מתוכם).
4. ספק (עוד כ175 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת ביידן - עומד על כ8 אלף - טראמפ נזקק ל80 אלף קול מתוכם).
תודה! נתונים מרתקים, אשמח לדעת מאיזה אתר הם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה