- הוסף לסימניות
- #2,121
כי הוא צריך גם את ה164000 האלו של הפער וגם 50 אחוז מה700000 שזה עוד 350אם הפער 164000 למה הוא צריך חצי מליון לנצח??
כי הוא צריך גם את ה164000 האלו של הפער וגם 50 אחוז מה700000 שזה עוד 350אם הפער 164000 למה הוא צריך חצי מליון לנצח??
אם יש 700 אלף קול שלא נספר, הוא צריך לזכות קודם כל בחצי מתוכם בשביל לנצח - מסכים?!אם ח
אם הפער 164000 למה הוא צריך חצי מליון לנצח??
תודה.תודה! נתונים מרתקים, אשמח לדעת מאיזה אתר הם?
ולמה נעצרה ספירת הקולות בכל ה4 המדינותתודה.
חישוב שלי.
סורי זה אני כבר לא יודע.ולמה נעצרה ספירת הקולות בכל ה4 המדינות
יפה מאד! כתבת ברור ובהיר ביותר.1. כן (עוד כ25 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ18 אלף - ביידן נזקק לכ21 וחצי אלף קול מתוכם).
2. ספק (עוד כ320 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ80 אלף - ביידן נזקק ל240 אלף קול מתוכם).
3. ספק (עוד כ700 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת טראמפ - עומד על כ164 אלף - ביידן נזקק לחצי מיליון קול מתוכם).
4. ספק (עוד כ175 אלף קול שלא נספר. הפער בין טראמפ לביידן - לטובת ביידן - עומד על כ8 אלף - טראמפ נזקק ל80 אלף קול מתוכם).
דובר כבר רבות בענייןסורי זה אני כבר לא יודע.
ניחושים ופרשנויות אפשריות:
כבר לילה שני מאז הבחירות - אנשים צריכים לישון?
מחכים לדואר נוסף בחלק מהמדינות.
רוצים לגנוב את הבחירות.
ושאר ירקות.
פרשנות אחרונה!סורי זה אני כבר לא יודע.
ניחושים ופרשנויות אפשריות:
כבר לילה שני מאז הבחירות - אנשים צריכים לישון?
מחכים לדואר נוסף בחלק מהמדינות.
רוצים לגנוב את הבחירות.
ושאר ירקות.
ט"ס הוא וצ"ל 440000. ודו"ק.אם הפער 164000 למה הוא צריך חצי מליון לנצח??
גם אז הוא רק מרחיב לשאר המדינות המתנדנותאיפה שכתוב כל המדינות לוחצים שם
פשוט תגע עם העכבר במדינה המבוקשת ואז הוא יציג תוצאהאיך בודקים על כל המדינות? בעמוד הגוגל שנתנו באשכול הוא נותן רק את מדינות המפתח
50 % מהיתרה, וזה כ- 270000כי הוא צריך גם את ה164000 האלו של הפער וגם 50 אחוז מה700000 שזה עוד 350
שלא עשני ג'ו...אני כבר יומיים מסתבך בבוקר מה לכוון בשלא עשני גוי
בדירוג סיכויים יש הרבה משתנים.פרשנות אחרונה!
הסיכוי של טראמפ לא כל כך נמוך?!
ב3 הוא זוכה רוב הסיכוים!
גם פעם שעברה הוא קיבל ב3 המדינות האלו
רק בנוודה יש ספק?
אמת, טעות שלי, ועדיין מדובר בכ270 פלוס 164 שזה כ 43400050 % מהיתרה, וזה כ- 270000
צודק.50 % מהיתרה, וזה כ- 270000
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: