- הוסף לסימניות
- #2,461
הפער מתחיל להצטמצם....אם זה מש שיעזור אז בא נתחיל להריץ
הפער מתחיל להצטמצם....אם זה מש שיעזור אז בא נתחיל להריץ
הא זה ממש כמו בארץ! בעצם לא כאן השופטים ממנים את עצמם!נכתב ע"י יוחנן ק:
מה הניע את בית המשפט למנוע ספירה מחדש ?
בית המשפט העליון בפלורידה פסק אז
לספור שוב, ואכן התחילו,
ואז התערב בגדול בית המשפט הפדראלי
ופסק שפסיקת בית המשפט המקומי- אינה חוקית-
ואסר לספור הלאה.
ומה שהניע אותו היה פשוט מאוד-------
רוב רפובליקני.
כמו עכשיו...
ההבדל המהותי פה שפה כל קול קובע אם אתה יודע לפי כל הסקרים לדוג' שבישוב שלך אתה ועוד אנשים יצביעו לדוג' לביבי ועוד 30 איש יצביעו ליאיר לפיד לדוג' וכל הנקודות בישוב שלך ילך ליריב שלך למה שתלך להצביע?
למדו מטויטר ופייסבוק נראה לי אם טראמפ לא נבחר הוא יפתח פלטפורמה חברתית חדשהשמואל בן צבי: Cnn הודיעו מראש שטראמפ הולך לשקר ושהם יציגו על המסך את התיקונים שלהם
אני חושב שהנאורים הדמוקרטיםשאלת השאלות
באופן אישי יכולה לומר שאותי זה היה ממריץ לצאת להצביע למועמד האהוד עלי אם הסקרים היו נוטים לצד השני.
רק אם היה פער אדיר ממש הייתי אולי מתייאשת.
איפוא מעדכניםשמואל בן צבי: Cnn הודיעו מראש שטראמפ הולך לשקר ושהם יציגו על המסך את התיקונים שלהם
אתה צודק אבל שם המספרים יותר גבוהים וגם חוץ מהאנשים שמצביעים על אידאולוגיה אז זה נכון אבל אנשים ניטרליים או כאלה שחשוב להם ברמה נמוכה, פשוט לא הולכים להצביע.כי האחוזים היו בטווח הטעות הסטטיסטית?
אם היו אומרים לי שמתוך הישוב שלי של 300 איש - שאלו 30 איש ו-17 איש אמרו שיצביעו יאיר לפיד ו-13 איש אמרו שיצביעו לביבי - זה יראה לי שדווקא הקול שלי חשוב בהחלט וכל קול יקבע.
דרך אגב גם בניו יורק יש מליוני מצביעים למרות שהיא כחולה בוודאות.
אז בוודאי שיש טעם להצביע במדינה שהפער בה לפי הסקרים פחות מ-5 אחוז...
חוצמיזה כאמור באותו הטופס מצביעים לעוד דברים חשובים...
טראמפ ביקש לא להצביע בדואר כל השבועיים האחרונים כי הוא חשב שהוא יוכל לפסול חלק מהקולות שיגיעו בדוארשאלת השאלות מבחינתי היא:
כמעט כל ההצבעות שמגיעות דרך הדואר שייכות לאגף הדמוקרטי.
איך יתכן שרק הדמוקרטים השתמשו בשירותי הדואר במערכת הבחירות הזו?
מה, אין רפובליקנים עצלנים? פחדנים? זקנים?
המוסכמה הברורה הזו שכל מה שמגיע בדואר מגיע מדמוקרטיים נראה לי בלוף אחד גדול שבנו ועמל ויזע הדמוקרטים כבר לפני הבחירות יחד עם התקשורת.
השקר הגדול החל לדעתי עוד לפני הבחירות ובגלל זה טראמפ עצבני, הוא לא כזה מטומטם כמו שמציגים אותו.
אתם רק מחזקים את מה שהנחתי.טראמפ ביקש לא להצביע בדואר כל השבועיים האחרונים כי הוא חשב שהוא יוכל לפסול חלק מקולות שיגיעו בדואר
ההבדל הקטן הואהא זה ממש כמו בארץ! בעצם לא כאן השופטים ממנים את עצמם!
בקיצור הוא בשלב הכעס שלב אחד לפני ההשלמהטראמפ: כולם עכשיו מבינים שהסקרים היוו התערבות בבחירות. הסוקרים המזויפים ניסו להשאיר את המצביעים שלנו בבית.
אתה צודק אבל שם המספרים יותר גבוהים וגם חוץ מהאנשים שמצביעים על אידאולוגיה אז זה נכון אבל אנשים ניטרליים או כאלה שחשוב להם ברמה נמוכה, פשוט לא הולכים להצביע.
בניו יורק למרות שרוב הקולות שם דמוקרטים היהודים כן הולכים להצביע טראמפ למרות שהקולות שלהם לא שווים גרוש, אבל אם הם היו אנשים שלא היה חשוב להם מה שהסמכויות שלהם אומרים (כומר, רב, מנהיג), לא יצביעו, ויש מיליוני קולות כאלו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: