- הוסף לסימניות
- #2,841
פה בארץ השופטים הם שמאלנים פוליטיים לגמרי
והתקשורת באותו צד
נתניהו ורוב העם (קצת יותר מחצי) בצד השני
אני יודעת מה הדעות של הדמוקרטים ומה הדעות של הרפובליקנים.
פה בארץ השופטים הם שמאלנים פוליטיים לגמרי
והתקשורת באותו צד
נתניהו ורוב העם (קצת יותר מחצי) בצד השני
אני יודעת מה הדעות של הדמוקרטים ומה הדעות של הרפובליקנים.
אגב אני אופטימי עד שנתניהו יתקשר לברךהוא יזכה למשפט הוגן לפחות אם לא מוטה לטובתו
רוב השופטים בארה"ב הם רפובליקנים...
אגב אני אופטימי עד שנתניהו יתקשר לברך
אני חושב שהוא יודע משהו יותר טוב ממני על ארה"ב
לא יפה...ידוע שבפוסט טראומה לא מצליחים לתקשר עם המציאות כמה ימים.
פשייאני חושב שהוא יודע משהו יותר טוב ממני על ארה"ב
בהקשר לזה ולזכר ג'ורג' פלויד וכו' וכו'זה יישמע כל כך טיפשי אבל זו האמת:
הימין שומר חוק
(כמובן - חריגות יש בכל מקום, אבל האנרכיזם והחוצפה לעמוד ולזייף בחירות לאור השמש קיימת רק בשמאל הפרוגרסיבי שמטרותיו מקדשות את כל האמצעים)
הבן שלו צייץ את זה?דונלד טראמפ ג'וניור
יש לו כמה ילדיםהבן שלו צייץ את זה?
איך יתכן הוא עוד ילד....
התחיל!מה עם הנאום של ג'ו, התחיל? מעניין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: