פוליטי הבחירות ללשכת עורכי הדין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התוצאות אמורות להיות בשעות הלילה המאוחרות .
(שעת סגירת הקלפיות היא 20:00)

• הוסף לסימניות
עמית סגל: השאלה הגדולה היא לא רק מי ראש הלשכה אלא מה יקרה במועצה, זו שבוחרת את הנציגים לועדה. בגלל המבנה הסבוך של הלשכה, כלל לא ברור שנדע מחר מי באמת ניצח.

עמית סגל: הטענה המקובלת גורסת שאחוז הצבעה גבוה טוב לבכר. האמנם? זה נשען בעצם על שתי הנחות: אחת, שעורכי הדין נוטים יותר שמאלה מהציבור הכללי. שנייה, שהמיעוט שמצביע דווקא נוטה לנווה, ולראיה בחירתו בעבר. אני לא משוכנע. במספרים כה גדולים, וכשזוכרים שהמדינה לא נגמרת בתל אביב, סביר שזה די דומה לשיעור הארצי.

• הוסף לסימניות
א"א לדעת מה כל אחד מצביע, יצא לי לדבר עם עו"ד דתי מגבעת שמואל שאמר לי שהוא מצביע לבכר בגלל האישיות של אפי נווה ואכ"מ, וכן אני מאמין שיש להפך. ובין כה לווין לא מחויב לא לשנות את החוק

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שלמרות שבכר יבחר
עדין במועצה יהיה רוב ימני
זה ישנה את הרכב הועדה לבחירת שופטים כלומר מה שקובע את נציגי הלשכה זה היור או הרוב במועצה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש סיכוי שלמרות שבכר יבחר
עדין במועצה יהיה רוב ימני
זה ישנה את הרכב הועדה לבחירת שופטים כלומר מה שקובע את ניציגי הלשכה זה היור או הרוב במועצה?
עדיך שיהיה רוב לשמאל ככה בסוף בסוף {אחרי שביבי ילך} יצטרכו להעביר את הרפורמה

• הוסף לסימניות
עדיך שיהיה רוב לשמאל ככה בסוף בסוף {אחרי שביבי ילך} יצטרכו להעביר את הרפורמה
מקווה שזה היה בצחוק,
אגב,עד שביבי ילך, כבר יהיו בחירות נוספות ללשכה, לפחות פעם אחת...

• הוסף לסימניות
הבחירות ללשכת עורכי הדין הוארכו עד שמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה