הבטחות צריך לקיים.

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות (אני ממש לא נוהגת להגיב כאן בד''כ)
חבל שהאתר שלך לא נפתח לי ואין לך תיק עבודות, התחשק לי לראות עוד דברים יפים שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EttiB;1931738:
חני, ממושלם ממאלף... אין על התמונות שלך..

נכתב ע"י PV;1931744:
חני סט מושלם!

נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1932059:
אין מילים...
טירוף של תמונות...
תודה,תודה ,תודה!
נכתב ע"י אלפא ביתא;1932334:
תמונות מיוחדות (אני ממש לא נוהגת להגיב כאן בד''כ)
חבל שהאתר שלך לא נפתח לי ואין לך תיק עבודות, התחשק לי לראות עוד דברים יפים שלך...

האתר לא נפתח כי הוא עדיין בליטושים...

אחרי תקופת עומס , הפוקוס שלי כעת הולך להיות על האתר
מחכה לא פחות להעלות אותו כבר מושלם לאוויר.

• הוסף לסימניות
התאורה!!!
באיזה שעה ביום? או שהעיבוד עושה הכל?
זה בימין משה?- הלוקיישנים לא מאד מוכרים.
מדהים מדהים, אהבתי לגמרי.
ומי מדבר על הבגדים....

• הוסף לסימניות
סליחה רק עכשיו שמתי לב לתגובה,
התאורה עושה הכל
בעיבוד אפשר לפתוח קצת או לחילופים להכהות. לא לקבוע תאורה.
כן ימין משה משתדלת למצוא שם כל פעם פינה שונה או לצלם מזווית אחרת.
תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה