חתכתי מלבנים ארוכים ואז משולשים.כן. תודה על ההקשבה ותשומת הלב
ואיך הם יצאו כאלה משולשלים משורטטים????
לא בענין של בלוג בכלל@ה. בקר נראה לי צריך אתר מסודר של כל המתכונים שלך כמו כל הבלוגריות הרציניות (לא ברמה שלך.. כמובן)
מתקני החימום?מאיפה השגתם את הכלים של התבניות(של החימום)?
האמת שממש הופתענוווואו זה מדהים, מושקע ומגרה ביותר.
לא מצליחה להבין איך שתי ברים כאלה מפוצצים התרוקנו
נראה שהאורחים ניזונו לשבוע מראש......![]()
שבע ברכות לאחיין/נכד ראשוןוואו!!!!!!
את פשוט א-ל-ו-פ-ה!!!
איזה שמחה הייתה לכם שככה השקעתם???
אנחנו קנינו בחנות למוצרי חד פעמי. אבל לא בכל החנויות חד פעמי יש אותםמדהים!!
מרגש שככה השקעתם!!
איפה קונים את מתקני החימום האלו?
שיהיה ברור-מזל טוב!
בקר,את פשוט יוצאת מגדר הרגיל.
אני מסתכלת בתמונה ועוד אחת,ועוד
ועוד.לא מאמינה למראה עיני.הייתי בהמון אירועים עם בארים,וכזה עוד
לא פגשתי.השפע,האסטתיות,המיגוון.
אשרייך.יפהלעיניים,ותאווה לחיך.
בעז"ה,תמשיכי לשמח מתוך בריאות
וטוב לבב.יישר כוח!
נראה לי שהרוב העליתי בהזדמנויות שונות@ה. בקר וואו! וואו! וואו!
איזה יופי, אסטטיקה והשקעה.
היה נחמד לזהות כמה מהקינוחים שהעלת פה כבר.
בכל מקרה לשמח חתן וכלה זו זכות גדולה
אשרייך!
זה לא אטריות זה בשר בקר שאחרי הבישול שלו מפרקים אותו לשערות. לא כל חלק של בשר מתאים לזההשניצלונים מעניינים, במה הם מצופים?
ומה זה גאוצו'?
(האיטריות האלו?)
אה, והפאי פטריות זה בעצם טארטלטים?
@ה. בקר
הכל ממש יפה ,מושקע ובשפע!
הלואי כולם יעשו כאלה שמחות יפות בלב שמח!
מה לעשות שאני לא עומדת בקצב העלאות שלך?נראה לי שהרוב העליתי בהזדמנויות שונות
הבנתימה לעשות שאני לא עומדת בקצב העלאות שלך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים