הבטחתי ושיתפתי

• הוסף לסימניות
אז הנה רועות האווזים שלנו המתוקות, ואלו האווזים (הנחמדים?) מה שיצא אחרי הכל
נמוך 1.jpg
נמוך2.jpg

• הוסף לסימניות
וואו, התלבושת מושלמת!!
וגם האוזים ממש נחמדים!

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!!!
איזו חומד ושלווה....
אלופה!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!

• הוסף לסימניות
חמודות לעילא!!!!!!!
איך עשית את האוזים?
הבנות שלי התלהבו מהן בבית הספר :)

• הוסף לסימניות
איזו השקעה... והבנות חמודות...
יצא לך מהמם!
ואהבתי נורא את הנעליים :)

• הוסף לסימניות
את האווזים, הדפסתי על דף קנווס (אני חושבת שזה היה טעות כי אם הייתי מדפיסה על בד רגיל הייתי יכולה לתפור הפוך ואז לא היו רואים את השולייים, וגם היה קשה למלאות אותם), אבל בסוף יצא נחמד...
מרוב שהם שיתפו פעולה בתמונות אז לא יכולתי להשאיר את התמונות כך אז הדפסתי ספרון לסבתות
ספרון איכות נמוכה.jpg

• הוסף לסימניות
תחפושת מושלמת!!

את השמלות והכובעים גם הכנת לבד?
אהבתי את האווזים שעל הסינר

• הוסף לסימניות
אז לא יכולתי להשאיר את התמונות כך אז הדפסתי ספרון לסבתות

איזה רעיון גאוני...
ממש כמו רכבת רעיון גורר רעיון גורר...
את פשוט מדהימה!!!
איזו השקעה...
שווה פרסום!!!
אליפות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה