שיתוף הבטחתי לעדכן! הספר 'סיהרא' יצא לאור!

• הוסף לסימניות
יש לי את כולם אגב חוץ מהאחרון לא רציתי לקנות
(כבר כמעט קניתי😆)ולחכות לשני... איך את מצירת דרך תוכנה? את מצירת מושלם
הרעיונות לעלילה גם שלך?
הכתיבה שלי כמובן
מאיירת על התוכנה clip studio paint
תודה!

• הוסף לסימניות
הכתיבה שלי כמובן
מאיירת על התוכנה clip studio paint
תודה!
ואוו סליחה על השאלה בת כמה את? (את ממש לא חיבת לענות)
זה נורא מעניין כי את יחסית חדשה בעולם הספרים אבל כותבת ברמה ממש ממש גבוהה!

• הוסף לסימניות
ואוו סליחה על השאלה בת כמה את? (את ממש לא חיבת לענות)
זה נורא מעניין כי את יחסית חדשה בעולם הספרים אבל כותבת ברמה ממש ממש גבוהה!
אני בת 26
ותרגישי בנוח, זה לא סוד.... יש כמה פוסטים שכתבתי בהם את הגיל שלי בעבר ואפשר לחשב;)

• הוסף לסימניות
זה פנטזיה בסגנון קופסה שחורה?
כי מקופסה שחורה מאוד נהנתי
קופסה שחורה הוא מדע בדיוני יותר מאשר פנטזיה. פה מדובר על פנטזיה קצת שונה אבל אני בטוחה שתאהבי:)

• הוסף לסימניות
אוהוווווווווו מגניב למדתי ממרים יעל לצייר אנימה !!!! זה מטורף אני ממש אוהבת את הספרים שלה יש בהם המון עומק צריך ממש לפענח מה בעצם מה קורה במהלך הספר

• הוסף לסימניות
יואווו!!!!!!!!!!!!!
חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי....
והנה זה הגיע....!!!!!
מרים האלופההה!!!!!!
האיורים שלך מטורפים!!!!!!!!
ציירת על!!!
כתיבה מרתקת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה