אלופה!![]()
חציל גדול חתוך קוביות
לבלילה:
2 כוסות קמח
1/2 א. אפיה
2 ביצים
מלח פלפל
4 שיני שום
4 כפות שומשום קלוי
1 כוס מים / סודה - עדיף
לטחון הכל בבלנדר ידני
להוסיף את החצילים ולערבב
לטגן בשמן עמוק
עושים בלילה, אליה מעבירים את קוביות החצילים ומטגניםאלופה!
נשמע מדהים
אני חסומה ולא רואה תמונות חבל!
בגלל שאני חא רואה תמונות לא הבנתי את הסלט חצילים המעניין המצ"ב
עושים בלילה שאליו מוסיפים את המטוגנים?
מיום שלישי התחלתי להתארגןווואווו
איזה משובח!!
הכנת הכל לבד??
כמה ימים לקח לך להכין את כל זה?
נראה יותר טעים מכל המסעדות הבשריות גם יחד.
יש לך כח לחזור על המופע הזה?
אולי תזמיני אותנו למפגש....![]()
קרפתי את התמונה והעליתי שם.מעולה. תודה רבה
במתכון של הערייס רשמתי גם את הקבבונים אבל לא העליתי תמונה שלהם באופן פרטני אלא רואים את זה בשולחן
תבורכי
ושמרת בהקפאה או במקרר?מיום שלישי התחלתי להתארגן
בכל מקרה הייתי בחופשת מחלה אז ניצלתי את הבקרים
מה שעשיתי בשלישי הקפאתיושמרת בהקפאה או במקרר?
תודה תודה חמם את הלבמדהים זה מידי פשוט לומר על שולחן כזה כי זה הרבה יותר מזה!!!!!!
@חנה חיה את מוכשרת ואלופה בליגה!!!!
הלחמניות זה בצק חלות רגיל בציפוי של כל סוגי השומשום? נראה טוב!
שירבו השמחות אצלכם ואנו נזכה לשיתופים כאלה!!!
אז ברור שאשמח למתכון!!תודה תודה חמם את הלב
כן זה בצק הרגיל של החלות שעשיתי מזה לחמניות
בלי קשר שזה מתכן מאוד! מוצלח! שתמיד מצליח!
כמו להתעסק עם פלסטלינה
זה המתכון הרגיל של הסופגניות שאני עושה לחנוכה כל אחת, כדאי שתצמד למתכון שיש לה אם היא עושה וזה לא כזה משנה איזה הוא. ופשוט הוספתי מלי
אני יעלה בהמשך מתכוןאז ברור שאשמח למתכון!!
ואחרי שיושבים ביומולדת בטו' בשבט על סיר הבשר בטח עשית 'פירות טיש' בהפקה מנצחת..
שתפי אותנו פליז בתמונות...
אפשר מתכון?כבדים מקורמלים עם פטריות וערמונים על מצע פירה מוג בליווי טבעות בצל קיספיותת
בצל רצועות דקות לאדות להזהבה וריכוךאפשר מתכון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //