- הוסף לסימניות
הכל נראה מדהים וטעים.
אני לא מקלפת בדרך כללתגידו, בסלטי חצילים, אתן מקלפות את הקליפה או אופות/מטגנות עם קליפה?
הקליפה לא נשארת בפה? יש משהו מציק קצת בחציל עם קליפה, לא?אני לא מקלפת בדרך כלל
אלא אם כן זה חצילים בטעם כבד ואז אני מקלפת לסרוגין
אם החציל עשוי כראוי זה לא מציק בפה נלעס עם הכלהקליפה לא נשארת בפה? יש משהו מציק קצת בחציל עם קליפה, לא?
זה באמת היה נראה יבש וסדוק, אבל זה לא קרה אצלי, כנראה שבסופר הוא הופשר והוקפא שוב או משהו כזה, בכל אופן הסתדרתי בסוף, מילאתי בבלינצ'ס וטיגנתי בשמן עמוק. יצא מושלם!אולי הבצק התייבש לכאורה הוא לא אמור להשבר
תנסי אולי בנקודה שכן שלמה ואז 'תדביקי'
אלופה על האילתור!זה באמת היה נראה יבש וסדוק, אבל זה לא קרה אצלי, כנראה שבסופר הוא הופשר והוקפא שוב או משהו כזה, בכל אופן הסתדרתי בסוף, מילאתי בבלינצ'ס וטיגנתי בשמן עמוק. יצא מושלם!
תודה!!!
אגב זה לא אמור לקרות, עקרונית גם אין צורך בהדבקה אם הסיגרים טריים זה זורם מאוד וקל להכנה.אלופה על האילתור!
נכון אבל בהחלט יכול להיות שבסופר אחסנו בצורה לא תקינה... וזה מבאסאגב זה לא אמור לקרות, עקרונית גם אין צורך בהדבקה אם הסיגרים טריים זה זורם מאוד וקל להכנה.
יש לך אולי הוראות הכנה?הכוונה לקנקן?
לימונענע
סופגניות@חנה חיה אפשר מתכון לבצק של הסופגניות הבשריות?
תודה!
המתכון נראה טוב ממש!![]()
חציל גדול חתוך קוביות
לבלילה:
2 כוסות קמח
1/2 א. אפיה
2 ביצים
מלח פלפל
4 שיני שום
4 כפות שומשום קלוי
1 כוס מים / סודה - עדיף
לטחון הכל בבלנדר ידני
להוסיף את החצילים ולערבב
לטגן בשמן עמוק
בצלחת
רבעי עגבניות שרי
פרוסות פטריות - עדיף חומוס
נבטים עבים
קוביות החצילים
ומעל כל הטוב הזה רוטב צילי
תערבבו מיד כשמתחילה הארוחה יש לאנשים נטיה לנשנש את החצילים מלמעלה
תכינו כמות כפולה של חצילים זה מתחסל בטיגון
טוב לטגן להשחמה שישאר קריספי
זה אצלי כמעט כל שבת על השולחן לא מוותרים לי!!
ממש לא, מישהי מהמשפחה נסתה לחסוך כמוך ויצא חרדה....המתכון נראה טוב ממש!
את הקוביות חצילים אפשר לאפות בתנור? מעדיפה לחסוך בשמן ובלכלוך..
אפשר עם קמח תפו"א במקום הקמח הרגיל?![]()
חציל גדול חתוך קוביות
לבלילה:
2 כוסות קמח
1/2 א. אפיה
2 ביצים
מלח פלפל
4 שיני שום
4 כפות שומשום קלוי
1 כוס מים / סודה - עדיף
לטחון הכל בבלנדר ידני
להוסיף את החצילים ולערבב
לטגן בשמן עמוק
בצלחת
רבעי עגבניות שרי
פרוסות פטריות - עדיף חומוס
נבטים עבים
קוביות החצילים
ומעל כל הטוב הזה רוטב צילי
תערבבו מיד כשמתחילה הארוחה יש לאנשים נטיה לנשנש את החצילים מלמעלה
תכינו כמות כפולה של חצילים זה מתחסל בטיגון
טוב לטגן להשחמה שישאר קריספי
זה אצלי כמעט כל שבת על השולחן לא מוותרים לי!!
לא ניסיתי אבל יכול להיות בהחלטאפשר עם קמח תפו"א במקום הקמח הרגיל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //