הבטריה לא נטענת...

• הוסף לסימניות
ב"ה
יש לי נטבוק של ASUS, ביממה האחרונה הבטרייה שלו הפסיקה להיטען.
המחשב עובד רק כשהוא מחובר לחשמל,
הסמל של מצב הבטרייה בשורת ההתחל אומר "%0 זמינה, מחוברת, נטענת".
המחשב יחסית חדש (חצי שנה) ולא נראה לי שהבטרייה הלכה. יש משהוא לעשות לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
כנראה סוללה או מעגל טעינה, בכל מקרה אחריות אמורה לכסות , ביררת מול החנות/ספק לגבי האחריות ?

נטבוקים הם מוצר של תחתית החבית מבחינת אמינות. (חוץ מדגמים מיוחדים כמו הסידרה העיסקית של HP ה 5102-5103 וכדו)

• הוסף לסימניות
ב"ה
תודה על התשובה. היה נראה שלאף אחד לא היה אומץ לבשר לי שהבטריה שבקה.
אני מבין שזה עסק שדורש החלפה, חשבתי שזה בעיה בזיהוי של הבטריה או משהו כזה.

מה הפירוש מעגל טעינה?
וכן, אני חושב שהאחריות אמורה לכסות את זה, הנקודה היא שקניתי את זה בחו"ל (B&H) ואין לי מושג איך אפשר לממש את האחריות. אשמח לקבל המלצות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי ג;769593:
ב"ה
תודה על התשובה. היה נראה שלאף אחד לא היה אומץ לבשר לי שהבטריה שבקה.
אני מבין שזה עסק שדורש החלפה, חשבתי שזה בעיה בזיהוי של הבטריה או משהו כזה.

מה הפירוש מעגל טעינה?
וכן, אני חושב שהאחריות אמורה לכסות את זה, הנקודה היא שקניתי את זה בחו"ל (B&H) ואין לי מושג איך אפשר לממש את האחריות. אשמח לקבל המלצות

היי
פשוט, כנראה בארחיות יש טלפון מהחברה, צור קשר, או תחפש מייל שלהם ותכתוב איתם,כי באמת יש אחריות של יצרן, אז כל כך לא משנהו איפה מחליפים, או צור קשר עם חברה של המחשב בארץ, תביא קבלות וזה
דבר שאני לא ממליץ, כפי שראיתי שבחול רובם עובדים עם פייסבוק, הם אומרים תתכתוב איתנו, אז בוואדי החנות הזאת יש פייסבוק

• הוסף לסימניות
בנייד שלי זה קורה מדי פעם שהבטריה מפסיקה להטען. ואז אם אני מוציא את הבטריה מהמחשב לכמה שניות ואחר כך מחזיר אותה, היא חוזרת לחיים ונטענת כרגיל.
תנסה את זה.

• הוסף לסימניות
ב"ה
ניסיתי, לא עזר :(

מישהו יודע איך עובד מימוש האחריות בB&H?

ואגב, מה הפירוש מעגל טעינה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה