הבטריות חדשות והמצלמה מאותתת שהן ריקות

• הוסף לסימניות
כבר היה כאן אשכול בנושא אך איני מצליחה למצוא אותו.
יש לי מצלמה ביתית של קנון, A480,
לאחרונה- למרות שאני שמה בטריות חדשות, המצלמה מאותת "סוללה חלשה" ונכבית.
יש מה לעשות? או לקנות מצלמה חדשה?

• הוסף לסימניות
זו תופעה שהרבה מתלוננים עליה. אפשר לאפס את הזיכרון של המצלמה שזוכרת את הבטריות (נמצאת במקום של הסוללות)
אבל לפני זה, סוללות GP? נסי בסוללות רגילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;692186:
אפשר לאפס את הזיכרון של המצלמה שזוכרת את הבטריות (נמצאת במקום של הסוללות)
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אני סבלתי הרבה ממצלמות בעייתיות כאלה, גם מצלמות חדשות לגמרי וגם סוללות חדשות לגמרי, וגם עוד אצלנו במשפחה הסתבכו עם אותה בעיה, ומה שפתר לכולנו את כל הבעיות זה להשתמש בסוללות רגילות לא נטענות, ואז המצלמה עובדת מעולה בלי שום בעיות. תנסי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש מקום שבו אפשר ללחוץ עם קיסם וכדומה.
אבל לפני זה, נסו להוציא את הסוללות למשך דקה שלימה ולחצו במשך 30 שניות על כפתור המחשף של המצלמה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת רק בבטריות רגילות, ניסיתי גם ללחוץ על המחשף כעצת "שלמה", וכלום לא עוזר.
הוא רושם באדישות: change the bateries.:(

• הוסף לסימניות
מצאתי אשכול ישן שדן בנושא. רשום שם שאפשר להחליף את סוללת הגיבוי שנמצאת בסמוך לבטריות.
מצאתי את הסוללה הזו, אבל איפה קונים כזו חילופית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;692265:
מצאתי אשכול ישן שדן בנושא. רשום שם שאפשר להחליף את סוללת הגיבוי שנמצאת בסמוך לבטריות.
מצאתי את הסוללה הזו, אבל איפה קונים כזו חילופית?
אני מאמין שבטמבורים/חנויות חשמל יש אותם.

• הוסף לסימניות
בשעתו הייתה לי בעיה כזאת (אותה "פתרתי" ע"י קניית DSLR), אבל זכור לי שכשחיפשתי פתרון לבעיה הרבה כתבו שזו בעיה בבטריה ששומרת את נתוני הזמן והשעה (אפשר להשיג כזו בכל חנות שעונים).

לפי כמה תיאורים ברשת שמצאתי ראיתי שלפני שקונים בטריה חדשה כדאי לנסות לאפס את המצלמה (זו אחת האפשרויות בתפריט המצלמה), להוציא את הבטריה הזאת למשך דקה (כדי לוודא שהנתונים יאבדו) ואז להחזיר אותה ולראות אם הבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיש;692278:
בשעתו הייתה לי בעיה כזאת (אותה "פתרתי" ע"י קניית DSLR), .
לי היה פנצ'ר בגלגל הסובארו, אז קניתי ב.מ.וו. .........

• הוסף לסימניות
אצלי שום דבר לא עזר חוץ מלהחליף את החלק של הסוללות (שסוגר) והכל הסתדר!

• הוסף לסימניות
אחרי שהיה גם לי כך
קניתי סוג סוללות בערך 2 ב-40 ש"ח שמחזיקות הרבה הרבה זמן,

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בעיה כזו, וקניתי סוללות של energizr
(2 ב40 ש"ח)
אמנם הניסיון איתן לא ארוך מידי, אבל אותי ה"מבחן" סיפק: 3 שבועות מהקניה, והסוללות עובדות בלי להתעייף, עוד מההטענה הראשונה! ואני משתמשת במצלמה לפחות פעם ביום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה