הבטרייה של נוקיה 215 נגמרת במהירות

• הוסף לסימניות
יש לי את הפלאפון הזה כשנתיים וחצי ובחודשים האחרונים הבטרייה מתרוקנת לי מאווד מהר והחלפתי בטרייה וזה לא עזר למי שיש מידע בנושא אם ואיך אפשר לטפל בזה אשמח אם הוא יכתוב כאן.

• הוסף לסימניות
תמיד הייתה לי את הבעיה הזאת עם נוקיה.
טלפון נחמד, שמע מעולה, בטריה גרועה

• הוסף לסימניות
לשים לב לא להטעין את הטלפון יותר מידי
כשהוא מאה אחוז טעון מיד לנתק
לא להטעין לילה שלם.... וכדומה
זה מנפח את הבטרייה והורס אותה
וגם לא להטעין סתם רק כשבאמת נגמרת הסוללה
וגם הטענה באוטובוסים הורסת את הבטרייה

• הוסף לסימניות
וואי אני כמעט שנה עם הסוג הזה והבטריה שלי ממש התנפחה לאחרונה וגם נגמרת ממש ממש מהר...
החלפתי לבטריה חדשה וזה עובד כמו חדש

• הוסף לסימניות
זה אותו כבל שהשתמשתי לפלאפון תמיד וגם עכשיו לדברים אחרים זה עובד.
זה לא קשור
יתכן שהוא מטעין
אבל אם זה לא המקורי אז יכול להיות שהוא מידי חזק
ואז זה הורס את הבטרייה
לכן חשוב או להטעין במקורי או לשים לב כמה מתח(וולט) המטען שאתה מטעין בו
(כתוב על כל מטען על יד האות V)
אם הוא לא יותר ממה שהטלפון שלך צריך...

• הוסף לסימניות
זה לא קשור
יתכן שהוא מטעין
אבל אם זה לא המקורי אז יכול להיות שהוא מידי חזק
ואז זה הורס את הבטרייה
לכן חשוב או להטעין במקורי או לשים לב כמה מתח(וולט) המטען שאתה מטעין בו
(כתוב על כל מטען על יד האות V)
אם הוא לא יותר ממה שהטלפון שלך צריך...
לא זה הבעיה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה