- הוסף לסימניות
לא יודע מה הוא התכוון, אך התחושה שלי שהנושא הזה מוצה...לא ראיתי. מה אתה רוצה לאמר?
לא יודע מה הוא התכוון, אך התחושה שלי שהנושא הזה מוצה...לא ראיתי. מה אתה רוצה לאמר?
אוקי. מצטערת. סה"כ שהו העלה נושא של פתיחת פורום אז רציתי גם.שהנושא הזה מוצה...
אין יותר מהר מלקנות נייר בבורסהיותר קל ומהר וכשר! זה ביטקווין אמיתי בביטס אף גולד.. https://www.bitsofgold.co.il/
הרבה דובר על הנושא.לא ראיתי. מה אתה רוצה לאמר?
www.prog.co.il
קרנות סל מחקות ביטקויין אין גלאט הון כך אמר לי הרב יעקב לנדו כי זה מושקע בחברות בעיתיות בחו"ל, ואילו ביטקויין אמיתי אין בעיה הלכתית, אך אמרו לי שם בבית ההוראה...אין יותר מהר מלקנות נייר בבורסה
הכשרות אותו דבר
ובייטס אוף גולד שוחטים בעמלות (יכול להגיע למאות שקלים)
מה אמרו?...קרנות סל מחקות ביטקויין אין גלאט הון כך אמר לי הרב יעקב לנדו כי זה מושקע בחברות בעיתיות בחו"ל, ואילו ביטקויין אמיתי אין בעיה הלכתית, אך אמרו לי שם בבית ההוראה...
נדצ״ל ״כך״ ולק״ממה אמרו?...![]()
למי שלא הבין....צריך לענות שזה כך, ואין מה להקשות על זה."נדצ״ל ״כך״ ולק״מ
ibit זה של בלקרוק חברה פיננסית מהגדולות בעולם הם משיקים גם בארץ את רוב הקרנות האיריות יחד עם אינבסקו שגם לה יש קרן ביטקוייןקרנות סל מחקות ביטקויין אין גלאט הון כך אמר לי הרב יעקב לנדו כי זה מושקע בחברות בעיתיות בחו"ל, ואילו ביטקויין אמיתי אין בעיה הלכתית, אך אמרו לי שם בבית ההוראה...
הוא לא דיבר על הקרן שאתה מדברibit זה של בלקרוק חברה פיננסית מהגדולות בעולם הם משיקים גם בארץ את רוב הקרנות האיריות יחד עם אינבסקו שגם לה יש קרן ביטקויין
ומעניין למה הם בעייתיות?ריבית שייך בגויים?
בנוסף הכסף לא מושקע בחברות אלא הם מחזיקים אותו בשבילך עם דמי ניהול
אם החברות בעייתיות אז גם קרנות איריות אסור
ואז גם קרנות פיזיות על הסנופי זה בעייתי כי אינבסקו ובלקרוק נמצאות במדד
אמנם לפי מה שזכור לי שקרנות איריות לא התירו גלאט הון (רק העדה״ח ותשואות כהלכה כמדומני) אז הכל א״ש
והדברים צ״ע
הרבה פחות ממעט, לא מחשבים את האחוזים. והכל רק מזומן.יש מעט במזומן
יש משהו שאפשר לקנות בבנק כמו שקונים קרן כספית?תעודות סל אמריקאית
IBIT HODL BITB ARKB BTCO
בבנק זה עולה עמלות יקרות.יש משהו שאפשר לקנות בבנק כמו שקונים קרן כספית?
ובכל אופןהרבה פחות ממעט, לא מחשבים את האחוזים. והכל רק מזומן.
צפה בקובץ המצורף 2017662
ממש לא הבנתי.ובכל אופן
לגבי השאלה באיזה בנק מוחזק המאה אלף דולר האלה
לא משנה כמות הכסף...
העיקר להסביר - מה הנידון בקרן זו
הבעיה שלהבנתי בגללה גלאט הון לא יאשרוממש לא הבנתי.
יש איזשהו סרך איסור להחזיק כסף בקרן סל שאבק ממנו נמצא בבנק גויי ומלווה בריבית?
כשהוא עולה אתה גם שואל?מה קרה לביטקוין שצונח כל כך ?
זה פעם ראשונה שאני שואל, אולי כשיעלה אני גם ישאל ...כשהוא עולה אתה גם שואל?
3-4% לביטקוין זה רגיל אפילו קצת מדיזה פעם ראשונה שאני שואל, אולי כשיעלה אני גם ישאל ...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים