קריפטו הביטקוין יורד! האם תרכשו?

הביטקוין יורד! האם תרכשו?

• כן.

הצבעות: 84 21.3%
  • אם תהיה ירידה משמעותית נוספת, כן.

הצבעות: 127 32.2%
  • לא, מסיבות אישיות.

הצבעות: 20 5.1%
  • אני לא רואה לנכון לרכוש ביטקוין.

הצבעות: 163 41.4%

• סה"כ מצביעים
    394
לדעתי השוק בתיקון בריא עצם ההגעה שלו לשיא 125000 ומשם הגיע הצלילה אין צפי שהוא יימחק או יצלול עוד היעד שלי שתוך שנה הוא יטפס לאיזור 200 אלף הסיבה שהוא צנח כי הקוונטים מאיימים עליו אבל ימצאו פיתרון לאבטח אותו מי שמעניין אותו
האלגוריתם הקוואנטי הידוע ביותר הוא אלגוריתם שור, המאפשר שיפור מעריכי בביצוע מספר פעולות חישוביות כגון פירוק מספר שלם לגורמים, ומציאת לוגריתם דיסקרטי. בהינתן מחשב קוואנטי גדול מספיק, זה מאפשר לפצח בקלות מערכות קריפטוגרפיות נפוצות כמו RSA ו-ECDSA. אם זה יקרה, כל מערכות ההצפנה בהן יש שימוש בעולם יצטרכו לעבור תכנון מחודש.

למי שמתעניין בביטקוין
כעת יש מבצע
שער הביטקוין עומד כעת "רק" על 92,452 $

תכל'ס עוד לא הבנתי איך רוכשים IBIT דרך חשבון מסחר עצמאי
אשמח להכוונה

חובבי הקריפטו למיניהם כל הזמן טענו שהביטקוין הוא הגנה מאינפלציה ועדיף ממניות ואפילו מזהב בעיתות משבר, למעיישה הביטקוין יורד יפה מאוד במקביל לשוק המניות בזמני משבר,לא כמו הזהב.

חובבי הקריפטו למיניהם כל הזמן טענו שהביטקוין הוא הגנה מאינפלציה ועדיף ממניות ואפילו מזהב בעיתות משבר, למעיישה הביטקוין יורד יפה מאוד במקביל לשוק המניות בזמני משבר,לא כמו הזהב.
הם סבורים שבעתיד הביטקוין יתייצב וישמש לגידור
עד אז הביטקוין מייצר תשואה.
בתקווה שהציפיות יתממשו.

מה זה קשור?
זה לא כמו רכישה של קרנות אחרות שאני מתקשרת לחדר מסחר והם רוכשים לי? (יש לי תמיד לחץ לרכוש לבד שמא אעשה טעות)
תבקש מהם לרכוש לך IBIT

למי שמתעניין בביטקוין
כעת יש מבצע
שער הביטקוין עומד כעת "רק" על 92,452 $

המבצע נמשך
מחיר הביטקוין ירד ל89,816$
נכון לשנייה זו

המבצע נמשך
מחיר הביטקוין ירד ל89,816$
נכון לשנייה זו
1763728343848.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה