קריפטו הביטקוין יורד! האם תרכשו?

הביטקוין יורד! האם תרכשו?

• כן.

הצבעות: 84 21.3%
  • אם תהיה ירידה משמעותית נוספת, כן.

הצבעות: 127 32.2%
  • לא, מסיבות אישיות.

הצבעות: 20 5.1%
  • אני לא רואה לנכון לרכוש ביטקוין.

הצבעות: 163 41.4%

• סה"כ מצביעים
    394
מחיר הכניסה היום נוח יותר
מי שקונה אחד זכאי בהמשך לקנות עוד אחד בהנחה נוספת ;)
הירידות הם מבחן פנימי לכל אחד האם הוא יודע למה הוא מושקע בנכס זה או אחר
כמובן שכל מי שעונה לעצמו (אם יש לו אומץ) שזה היה בגלל מחיר שאמור לעלות לא ישן לא ביום ולא בלילה

שימו לב
גילוי נאות: לא מחזיק ודאי שלא ממליץ להחזיק
ברוכים הבאים לרכבת הרים נא להצטייד בשקיות הקאה.
1770151855737.png

שימו לב
גילוי נאות: לא מחזיק ודאי שלא ממליץ להחזיק
כעת נראה שהקשיבו לך פה כמה..

הפעם האחרונה שהמחיר היה כמו הים זה 9 בנובמבר 2024, זה אומר שרק מה שהשקיע לפני תאריך זה עדיין מורווח...
פשוט אין לו דרך ארץ...

כבר ירד קרוב ל4% רק היום!
והנה כבר כל חברות החדשות הכלכליות מביאים לך את ההוא שהיה הראשון שחזה ב2008 את המפולת וכ'ו וכ'ו... והוא מנבא ש.... וש..... וחוץ מזה לא רק אלא.....

דווקא אותי זה משמח, כי לשוק ההון יש נטייה לתת מכה חסרת רחמים לכאלה אנשים...

הפעם האחרונה שהמחיר היה כמו הים זה 9 בנובמבר 2024, זה אומר שרק מה שהשקיע לפני תאריך זה עדיין מורווח...
פשוט אין לו דרך ארץ...
אתה מדבר מבחינה דולרית
שקלית לכאורה אפילו טווח גדול יותר נמצא בהפסד.

אמת מארץ תצמח
ה.שלמה
אשמח לעצתכם אני רוצה לקנות קרן מחקה ביטקוין
מה שמצאתי (בהכשר) הם ארבעה בודדים
מה אתם אומרים על 5139886
ואשמח לדעת האםזה מושכל להתעסק עכשיו עם ביטקוין

אמת מארץ תצמח
ה.שלמה
אשמח לעצתכם אני רוצה לקנות קרן מחקה ביטקוין
מה שמצאתי (בהכשר) הם ארבעה בודדים
מה אתם אומרים על 5139886
זו קרן נאמנות מחקה של מגדל, דמי ניהול לא כל כך זולים אבל הכי טוב שיש בז'אנר.
ואשמח לדעת האםזה מושכל להתעסק עכשיו עם ביטקוין
להתעסק לא!
להשקיע לטווח ארוך אולי.

השאלה שלי האם לקנות ביטקווין במאה שקל ולחכות שנתיים או שזה הרוויח או שזה יפסיד. אומרים שטראמפ בעד הביטקווין. מה דעתכם?
גם אם זה יזנק ב 1000%, אחרי קיזוז העמלות וכדו' תישארו עם רווח של 800 ש"ח :unsure:

נערך לאחרונה ב:
השאלה שלי האם לקנות ביטקווין במאה שקל ולחכות שנתיים או שזה הרוויח או שזה יפסיד. אומרים שטראמפ בעד הביטקווין. מה דעתכם?
לדעתי ישמצב אפילו ששוה לקנות במאתיים...

מרחץ דמים

קבצים מצורפים

• BTCUSD_2026-02-05_21-05-46_63ab1.png
    BTCUSD_2026-02-05_21-05-46_63ab1.png
    KB 200.1 · צפיות: 47

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה