הבילוי הפסחי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_5780.jpg
    KB 277.7 · צפיות: 12
  • IMG_5788.jpg
    KB 201.6 · צפיות: 18
  • IMG_5790.jpg
    KB 211.6 · צפיות: 13
  • IMG_5796.jpg
    KB 220.4 · צפיות: 18
  • IMG_5843.jpg
    KB 201 · צפיות: 19
  • IMG_5831.jpg
    KB 189.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חזק!!
הכי אהבתי את זה של יום שלישי.

• הוסף לסימניות
נראה בהחלט מגרה ,חם ומושך.

• הוסף לסימניות
התכוונת ליצור צילום מזון מקצועי? א"כ תרשי לי ביקורת?

הרעיון מקסים ואני מאמינה שהכל שם טעים.
הדבר המסולסל הזה בתמונה שזוף יפה והעומק שדה מחמיא(הפוקוס צריך טיפי להיות יותר קדימה לטעמי, בקטנה)

יש מה לשפר בצילום ובסטיילנג: נייר סופג ברקע חיתוכים וקומפוזיציות. הבלינצ'ס לא מספיק חלק בקצוות. המון לבן ברקע.

• הוסף לסימניות
איך עושים את הסלסול הזה?מדהים

• הוסף לסימניות
פתאום תפ"א כבר לא משעממים אותי.
מקסים.
דווקא אהבתי את הנייר הסופג. זה חלק מהאמירה של הלביבות

• הוסף לסימניות
ולכבוד שבת - הפתעה!!
שתי מנות תפוחי אדמה.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה (גם הרעיון להכין תפוחי אדמה במשך שבוע..)
בקשר לביצוע:
נראה לי שברוב התמונות טמפרטורת הצבע חמה מדי.
אני לא יודע מי החליט ש50mm היא העדשה המתאימה לצילומי מזון, יתכן שכן, מה שבטוח הוא שכאן הקירבה למוקד גדולה מדי, ונוצר עיוות משמעותי בחלק מהתמונות.
בקשר לסטיילינג: בשביל ליצור תחושה של גיוון, מומלץ לנסות להתאים לתפודים צבע משלים, ולא להכניס אותם למסגרת לבנה אפרפרה, שיוצרת תחושה של שיעמום. אני הייתי מגוון במפות, באביזרים צבעוניים, בעשבי תיבול שונים (אני מניח שאתם לא משתמשים..) ואפילו בפריסה שונה של התפודים, לא רק בצלחת. התמונה הראשונה היא תוצאה של סטיילינג שונה, לא שהיא מוצלחת יותר, אבל היא פחות חדגונית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cha;1577758:
איך עושים את הסלסול הזה?מדהים

ישנו חותכן מיוחד ודי פשוט לביצוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1577965:
הרעיון יפה (גם הרעיון להכין תפוחי אדמה במשך שבוע..)
בקשר לביצוע:
אני לא יודע מי החליט ש50mm היא העדשה המתאימה לצילומי מזון, יתכן שכן, מה שבטוח הוא שכאן הקירבה למוקד גדולה מדי, ונוצר עיוות משמעותי בחלק מהתמונות.
בקשר לסטיילינג: בשביל ליצור תחושה של גיוון, מומלץ לנסות להתאים לתפודים צבע משלים, ולא להכניס אותם למסגרת לבנה אפרפרה, שיוצרת תחושה של שיעמום. אני הייתי מגוון במפות, באביזרים צבעוניים, בעשבי תיבול שונים (אני מניח שאתם לא משתמשים..) ואפילו בפריסה שונה של התפודים, לא רק בצלחת. התמונה הראשונה היא תוצאה של סטיילינג שונה, לא שהיא מוצלחת יותר, אבל היא פחות חדגונית.

שמחה מאוד על כל הערה,

חולמת להתמקצע בסטיילינג מזון.
הערות לגבי הצבע מאוד נכונות , לא שחשבתי על זה מראש , אבל גם לא כ"כ היה אפשרי להתקשקש עם תוספות בפסח, (הייתי צריכה אולי לצלם את תנאי הצילום , במרפסת על סטנדר מתנדנד , שרב, ורוחות שהעיפו את כל הניירות שכיסו את השטח - כי הכלים הם כלי פסח - )

• הוסף לסימניות
התמונות מדהימות, ומה זה התפו"א של יום רביעי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1578131:
התמונות מדהימות, ומה זה התפו"א של יום רביעי.

תפוח אדמה מסולסל, חותכים עם חותכן מיוחד בסיבוב וזה מה שמתקבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1577965:
(גם הרעיון להכין תפוחי אדמה במשך שבוע..)
בקשר לביצוע:
אני לא יודע מי החליט ש50mm היא העדשה המתאימה לצילומי מזון, .

תפוחי אדמה , כאילו שלחסידים יש הרבה יותר מה לאכול .. תברר כמה שקים הולך לכל משפחה .

שמעתי שהרב עובדיה זצ"ל התבטא פעם, חג שמח לספרדים ולחסידים צום קל..

עדשה, זה מה שיש בנוסף ל70-200 ..

• הוסף לסימניות
מאיפה קונים את החותכן, ואיך הוא נראה.

• הוסף לסימניות

אבל גם לנו אסור לאכול לחם!!......:mad:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1578181:

אבל גם לנו אסור לאכול לחם!!......:mad:;)

ברור..

אך אצל החסידים ישנם משפחות עם כ"כ חומרות והמנעויות של מאכלים וסוגי ירקות שכבר אין הרבה מה לגוון ,
יש שלא אוכלים, דגים, גזר, ירקות שאינם ניתנים לקילוף,,
יש שמרתיחים את הסוכר לפני החג, שמן רק משומן עוף וכו' וכו' ..

• הוסף לסימניות
שכחת עוד משהו, ביצים

תפוחי אדמה עם ביצים
ביצים עם תפוחי אדמה
ביצים בלי תפוחי אדמה
תפוחי אדמה בלי ביצים

:D:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1578345:
שכחת עוד משהו, ביצים

תפוחי אדמה עם ביצים
ביצים עם תפוחי אדמה
ביצים בלי תפוחי אדמה
תפוחי אדמה בלי ביצים

:D:D:D:D:D:D

כמה נכון,

ובחשבון סופי יש להוסיף כמה בקבוקי שמן כל נפש שתתה ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה