כללי הביעו התרשמותכם בבקשה!!!

• הוסף לסימניות
שימשוניות ורולאפים לארוע חנוכת הבית

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 117 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מוצלח ביותר!!!
העמודים נראים לי כאילו ישנים - - -
אגב, מה זה הפס?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בפרט הוילונות.
התיבה "מי" נראה כיתום אובד,
אפשר לכתוב "מי שברך" על צד אחד, ו"אבותינו" על צד אחר.
אגב, מאיפה הסרט?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד רואים את ההשקעה הגדולה.
כמה הערות, העמודים למטה נראים העתק מדויק אחד של השני(הדוגמה של השיש) אפשר להפוך את זה. יש איזה עיגול לא מזוהה מתחת לוילון השמאלי וכן יש רקע יפה של משולשים בצד שמאל שאין בצד ימין. בכל מקרה העבודה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מבלי להתייחס הרבה לגרפיקה היפה.
לפני הכל חשוב מאד לשים לב:
הניקוד משובש מאד. חסר ניקוד. הוא לא יושב טוב. 'תמקם קרנינג'.
זה נורא צורם. ומוריד את הרמה.

גם השורה של 'ובניהם ובנותיהם' וכו' מידי רחוקה, צריך להרים אותה.
השורה של ומי שמייחדים וכו'. צריך להוריד טיפה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חיים23 מתכוון להגיד שגם אתה עדיין לא קנית פונט מנוקד--- אז הגיע הזמן!

• הוסף לסימניות
כל מקום שאמור להיות חולם - חסר, גם השי"ן של 'שכרם' 'מעשה' 'ישראל' לא מנוקד. ושאר הנקודות שחיים הזכיר, אבל על העבודה היפה אפשר לעשות מי שברך.

• הוסף לסימניות
למה הנקודות על "ומי שמיחדים בתי כנסיות לתפלה" מרובעים? זה נראה נורא

• הוסף לסימניות
די בסדר, אבל שבוע שעבר ב'משפחה' ראיתי עבודה יותר יפה ממך, שלא העלית לכאן...

• הוסף לסימניות
מה שראית במשפחה-באיזו עבודה מדובר?

• הוסף לסימניות
מה זה משנה איזה,
עצם העובדה שאתה לא מעלה עבודות, במיוחד שיש עבודות מדהימות, כבר מעצבן.
סתם, לא מכריחים להעלות, אבל באמת, למה לא? :)

• הוסף לסימניות
האמת שב"ה לא תמיד מספיקים!!!!

אתה מתכוון אולי לניצת הדובדבן?

• הוסף לסימניות
לא זוכר, באמת שלא.
אבל אני רק זוכר שראיתי את הלוגו, והרגשתי צביטה בלב, למה אנחנו לא רואים 'לפני', או אחרי.
אבל לפחות שאנחנו נזכה לראות את הדברים המדהימים האלו.

• הוסף לסימניות
אני בכלל הייתי בעד להצר מעט את רוחב האותיות, אני לא מחבב כלל אותיות רחבות זה צורם ומגושם,
(קחו לדוגמא את הפונט SPAIDER (יכול להיות שלא רשמתי את זה טוב) הוא ממש מכוער, סליחה על ביטוי.. כשהוא 100% רוחב, צריך להקטין לכ85-90)
בכללות העבודה ממש יפה, אבל סגנון אחיד ככל המודעות והכרוזים ה(צבעונים) החסידיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה