הבית בצפת-ייעוץ

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד אני ממש לפני סגירת סקיצות סופיות עם הלקוח
בית בן שלוש קומות בלב העיר העתיקה בצפת-מיועד למטרות נופש
יש מלאאאא מגבלות ותכניות חיזוקים מקונסטרוקטור -אשמח לשמוע הצעות לייעול ושיפור(במידה שזה בר שינוי בהתחשב במגבלות)-מחכה לחוות דעתכם:
מוסיפה קצת רקע
קומת הקרקע נפרדת משאר הקומות ישנה התלבטות בין ספא/צימר מאסטר
בקומת הכניסה-חלל ציבורי גדול פינת אוכל ופינת ישיבה+מטבחון,שירותי אורחים,צימר לזוג +ג'קוזי
בקומה העליונה 2 חדרים לזוגות עם שירותים +מקלחון ,חדר לילדים/לזוג ,אזור אחסון במעבר+גג פתוח

קבצים מצורפים

• קומה א'- +מדרגות.pdf 1 (1) (1).pdf
    KB 65.3 · צפיות: 104
  • קומה א'- +מדרגות.pdf
    KB 68.2 · צפיות: 44
  • קומה א עם מקלחת.pdf
    KB 65 · צפיות: 35
  • קומה ב' עם מקלחות.pdf
    KB 45.3 · צפיות: 37
  • קרקע א.pdf
    KB 37.6 · צפיות: 28
  • קרקע ב.pdf
    KB 38.6 · צפיות: 34
  • קרקע ג (1).pdf
    KB 40.5 · צפיות: 32
  • תוכנית קומה ב+ מדרגות.pdf
    KB 44.7 · צפיות: 54
  • תוכנית קומה ב+ מדרגות1.pdf
    KB 46.1 · צפיות: 41
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תמירי את הקבצים ל-JPG יהיה ניתן לצפות בקלות

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אם תכניסי פתוח יהיה הרבה יותץר כיף לראות..
האמת שלא הבנתי ככ מה הבית מה הולך ומי הולך להיות שם,
בקומה ב בצד שמאל זה מרפסת פתוחה? כי לא הבנתי איפה היציאה שם
כאילו,
חסר עוד קצת פרוט ...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אם תכניסי פתוח יהיה הרבה יותץר כיף לראות..
האמת שלא הבנתי ככ מה הבית מה הולך ומי הולך להיות שם,
בקומה ב בצד שמאל זה מרפסת פתוחה? כי לא הבנתי איפה היציאה שם
כאילו,
חסר עוד קצת פרוט ...
הוספתי קצת פירוט

• הוסף לסימניות
אולי תמירי את הקבצים ל-JPG יהיה ניתן לצפות בקלות
מוסיפה צילומי מסך נהיו לי פה כפולים-איך מסדרים את זה?
upload_2019-7-2_18-21-59.png
upload_2019-7-2_18-22-23.png
upload_2019-7-2_18-22-41.png
upload_2019-7-2_18-22-59.png
upload_2019-7-2_18-23-17.png
upload_2019-7-2_18-23-39.png
upload_2019-7-2_18-23-59.png
upload_2019-7-2_18-24-11.png
upload_2019-7-2_18-22-59.png
upload_2019-7-2_18-23-59.png
upload_2019-7-2_18-24-11.png
[ATT

• הוסף לסימניות
כמו שאני מבינה קומה א' וב' זה לאירוח של קבוצה גדולה? חסר עוד משטחי עבודה במטבח, הכנה של אוכל לקבוצה גדולה דורשת תנאים, אולי להוסיף אי למטבח.
חסר גם בכל החדרים ארון בגדים, רק לחלקם יש, ואם בכל חדר מתארח זוג אחר זה בעייתי.
חוץ מזה נראה לי התמודדת יפה עם נתוני השטח (המוזר יש לומר ;)) ואם לעשות ספא או יחידת אירוח ואם לשים אמבטיה או מיטה לילד זה נראה לי תלוי בהעדפות הלקוח ובאוכלוסיה אותה הוא יארח.

• הוסף לסימניות
כמו שאני מבינה קומה א' וב' זה לאירוח של קבוצה גדולה? חסר עוד משטחי עבודה במטבח, הכנה של אוכל לקבוצה גדולה דורשת תנאים, אולי להוסיף אי למטבח.
חסר גם בכל החדרים ארון בגדים, רק לחלקם יש, ואם בכל חדר מתארח זוג אחר זה בעייתי.
חוץ מזה נראה לי התמודדת יפה עם נתוני השטח (המוזר יש לומר ;)) ואם לעשות ספא או יחידת אירוח ואם לשים אמבטיה או מיטה לילד זה נראה לי תלוי בהעדפות הלקוח ובאוכלוסיה אותה הוא יארח.
ראשית תודה על הזמן שהקדשת
לגבי האחסון -צודקת (חשבתי על זה רק שאנחנו יותר בשלב של חלוקת החללים)
לגבי אי במטבח-זה יותר סוג של מטבח טייק אווי אבל מה דעתך על הוספה של אי קטנטן בצד שמאל -יוצא מהארון מעילים?-אחרת יש שם בעיית מעברים קשה...יש לך עוד הצעה?
יש שם הרבה מגבלות -זה בית עתיק שימי לב לעובי הקירות...

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על הזמן שהקדשת
לגבי האחסון -צודקת (חשבתי על זה רק שאנחנו יותר בשלב של חלוקת החללים)
לגבי אי במטבח-זה יותר סוג של מטבח טייק אווי אבל מה דעתך על הוספה של אי קטנטן בצד שמאל -יוצא מהארון מעילים?-אחרת יש שם בעיית מעברים קשה...יש לך עוד הצעה?
יש שם הרבה מגבלות -זה בית עתיק שימי לב לעובי הקירות...
אולי אי על גלגלים, שיהיה נייד, מי שצריך אותו ישים במטבח ואם מישהו לא צריך פשוט יגלגל אותו הצידה צמוד לקיר

• הוסף לסימניות
חתיכת מבנה עתיק יש פה ...מכירה את זה מפרויקט שעשיתי זה לא פשוט , תבדקי רטיבות בקירות ...ותהיה בעיה לא קטנה להוציא וונטה לחדרי שרותים דרך כזה קירה אם בכלל...
לכן אני מסופקת לגבי ספא בקומת קרקע , יתכן ותצטרכי מכשירים ואורור שלא יתאימו לתנאים צריך לבדוק מול חברה מתמחה ,
ומה זה החצר המערבית? זה חדר ?
קומת קרקע בתור יחידה הייתי מעדיפה גקוזי טוב בחלל ושיהיה רק לזוג , ממיטת אורחים שאין בינה לבין המיטות הזוגיות שום הפרדה -אני מניחה שזה בגלל אורור
מטבחון -למה הוא לא ממשיך עד לקיר ?
קומה א- דלת חדר השינה תוציאי אותה 80 ס"מ החוצהלמסדרון וכך זה יפתח במעבר בלי להתקע במיטות
הדלת כניסה פשוט ענקית 165 אולי תחלקי אותה לחלק קבוע +דלת
האם הקיר בין חדרי השרותים קיים? כי הוא נראה לי עבה מידי וקצת גבולי הרוחבים בשרותים
קומה ב-
בחדר האמצעי המיטות לא יושבות טוב על הקיר עדיך לסובב על הקיר המערבי , גם הכיור בזוית בעיתית אבל אפשר לסדר את זה עם משטח +כיור עגול
לא ברור הגבול בין החלק הסגור לחצר הפתוחה -אין דלת ? ואת המעקה לא הייתי ממלאה בהצ'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חתיכת מבנה עתיק יש פה ...מכירה את זה מפרויקט שעשיתי זה לא פשוט , תבדקי רטיבות בקירות ...ותהיה בעיה לא קטנה להוציא וונטה לחדרי שרותים דרך כזה קירה אם בכלל...
לכן אני מסופקת לגבי ספא בקומת קרקע , יתכן ותצטרכי מכשירים ואורור שלא יתאימו לתנאים צריך לבדוק מול חברה מתמחה ,
ומה זה החצר המערבית? זה חדר ?
קומת קרקע בתור יחידה הייתי מעדיפה גקוזי טוב בחלל ושיהיה רק לזוג , ממיטת אורחים שאין בינה לבין המיטות הזוגיות שום הפרדה -אני מניחה שזה בגלל אורור
קומה א- דלת חדר השינה תוציאי אותה 80 ס"מ החוצהלמסדרון וכך זה יפתח במעבר בלי להתקע במיטות
הדלת כניסה פשוט ענקית 165 אולי תחלקי אותה לחלק קבוע +דלת
האם הקיר בין חדרי השרותים קיים? כי הוא נראה לי עבה מידי וקצת גבולי הרוחבים בשרותים
קומה ב-
בחדר האמצעי המיטות לא יושבות טוב על הקיר עדיך לסובב על הקיר המערבי , גם הכיור בזוית בעיתית אבל אפשר לסדר את זה עם משטח +כיור עגול
לא ברור הגבול בין החלק הסגור לחצר הפתוחה -אין דלת ? ואת המעקה לא הייתי ממלאה בהצ'
בהצלחה
קודם כל תודה על המשוב המפורט והמושקע
ב"ה אין בעיית רטיבות למעט בקומת הקרקע-ולכן האופציה של ספא נבדקת מול יועץ חיצוני
לכאורה הלקוח ילך על צימר בוטיק לזוג
החצר המערבית בקרקע מבואת כניסה מהרחוב ובקומה א' בלקון תלוי
המטבחון לא מסומן בתכנית עד הקיר -תלוי בסקיצה הנבחרת בגלל עומק למקרר(אם יהיה צימר לזוג תרד האופציה של מקרר גדול)
תודה על האופציה של הוצאת הדלת
דלת הכניסה אכן ענקית(דלת קיימת עם פרזול)
הקיר בין השירותים קיים - לאחר ייעוץ עם מהנדס אין אפשרות לגעת בקירות בקומה זו בגלל שזה מבנה בלי עמודים וייצור בעיית חיזוקים
אנסה להזיז את המיטה לקיר המערבי(היה כך לבקשת הלקוח)
לא מסומן הגבול כי עדיין ישנה התלבטות היכן עובר-כנראה ...(אני מעדיפה אחרי המבואה כמה שיותר בחוץ-הלקוח מעדיף בפנים...)
לאיזה האצ' במעקה את מתכוונת-מדרגות?/חצר?

• הוסף לסימניות
לאיזה האצ' במעקה את מתכוונת-מדרגות?/חצר?
במעקה נמוך בשונה מקיר -לא צריך למלא שום הצ' זה מבלבל , כך גם בשאר הקומות זהנראה כמו קופינג עם קוים נסתרים של הקיר מתחת כך

קבצים מצורפים

• מרפסת.pdf
    KB 10 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
במעקה נמוך בשונה מקיר -לא צריך למלא שום הצ' זה מבלבל , כך גם בשאר הקומות זהנראה כמו קופינג עם קוים נסתרים של הקיר מתחת כך
תודה על ההערה החשובה-זה קובץ של המודד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה